تشکر نیمای مهربان
با راه حل پیشنهادی شما ، حدود 95 درصد مشکل من حل شد.چون ظاهرا این راه حل ، فعلا تنها راهی است که به هر دو برنامه دسترسی داشته باشم. من تاکنون از اهمیت و کارآیی کلید های میانبر ویندوز غافل بودم و آنها را صرفا به معنی میانبر می دانستم! (یعنی کمی سریعتر! ) ولی حالا باید بگویم این کلید ها گاهی قابلیت اضافی در اختیار کاربر قرار می دهند.
اما چرا 95 درصد ؟ چون وقتی راه شما را انجام دادم ، ویندوز منوی هریک از برنامه ها را از لحاظ سایز نصف می کند. و تایپ در برنامه ایی مثل وُرد سخت می شود. البته اگر سایز مونیتور خیلی بزرگ باشد این مشکل خوبخود مرتفع می شود. شاید آقای Hardware Senior ، که ایشان نیز حلال مشکلات هستند صحیح گفته باشند که عینا چنین برنامه ایی نیست! ولی من هنوز بعید می دانم نباشد. جون دنیای نرم افزار برای رفع هر خواسته ایی که محال نباشد، نرم افزار ساخته است.
خلاصه منظور من این بود که مثلا الان کل صفحه مونیتور من در اختیار برنامه وُرد است. همزمان نیز برنامه ضبط صدا نیز ، در حال ضبط توضیحات من (صدای من ) است. که البته قبل از وُرد ، آن برنامه را من اجرا کرده ام و بعد از اجرا ، منوی آنرا بحالت مینی مایز در آورده ام ، که منوی آن به نوار وظیفه (Task bar) ، یعنی پایین صفحه منتقل شده است.
حالا اگر در بخواهم عملیات ضبط را متوقف کنم باید، آن برنامه ضبط صدا را روی دستکتاپ بیاورم. اما اگر یک نرم افزار مدیریت دو برنامه ، کلید ترکیبی فرضی ، مثلا ALT + 78 را من برایش تعریف کنم که معادل کلید توقف STOP ، برنامه دیگر باشد، مشکل 100 درصد حل است. البته شاید حق با آقای Hardware Senior باشد. چون وقتی فکر می کنم ، آن نرم افزار باید برای تمام کلید های نرم افزار دوم ما ، کلید ترگیبی تعریف کند!!(چون در آن واحد هر کلید کیبورد نمی تواند دو گانه عمل کند و لذا ناچارا نیاز به کلید ترکیبی است) . ولی فوق العاده ممنون هستم.