3 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: کار نکردن موس و کیبورد در تنظیمات بایوس asus b85 plus
آقا دوباره سلام
مشکل بلو اسکرین بازم برگشت . آنتی ویروس رو پاک کردم {کسپر } باز هم میاد. سیستم رو یه بار ریجستری کردم با cc clener. این سه تا جدیدن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی بازی میکنم اکثرا بلو میاد.
تازگی دو تا فن کوچیک واسه سیستم نصب کردم تا اون کوگار برسه.
بعد پاور هم 600 هست تو نرم افزار گرین نهایت استفاده رو زده 590 وات. پاور برونز هست. فک کنم وقتی پاور 70 80 درصد لود میشه کم میاره. به نظرتون این امکان داره چون یکی از ارور ها که دیروز داده بود
0x000000be این بود زدم نت این سایت اومد که میگفت. یه قطعه ای نصب کردین که پاور جواب نمیده{ با انگلیسی سلیسم فهمیدم}
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
جی پی یو کلاک رو گذاشتم 900
مموری رو روی 6000
بازم بلو اسکرین شد.:lol:
پاور هم میتونه باشه . ولی این مشکل به نظر من بیشتر به خاطر چینش رم هایی هست که استفاده میکنید .باعث ناسازگاری تو سیستم شده .دو ماجول 4 گیگ از کسی امانی بگیرید و تست کنید .
تا من امانت بگیرم میخواین دو تا از رم ها رو در بیارم امتحان کنم. این طوری میشه.:1. (29):
اینجا رفتین. درست خونده بودم
همین ارور هست ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY
نقل قول:
تا من امانت بگیرم میخواین دو تا از رم ها رو در بیارم امتحان کنم. این طوری میشه.:1. (29):
اینجا رفتین. درست خونده بودم
همین ارور هست ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY
بدترین چینش رم رو انتخاب کردی چهار عدد 2 گیگ . با دو عدد 2 گیگ تحت ویندوز از رم با passmark burn in test تست بگیرید .
نقل قول:
دو هارد RPM7200 قراره بشه سه تا انشالله
4 فن 12 و یه فن 20
4 تا رم XMS3 کوریسیر که قراره بشه 2 تا انشالله
سی پی یو هزول کور 5 4460 3200 گیگا هرتز
کارت R9 280x ایسوس تاپ 2
مادر بورد B85 ایسوس 8 pin
که یدونه پاور 600 انداختم:lol:
پاور رو باید بررسی کنید . احتمال داره یکی از دلایل bsod باشه . تو بعضی از ایرادهای راندم تست تنها جواب نمیده و فقط با تست با قطعات سالم میشه فهمید . پاور رو سعی کنید با مولتی متر ولتاژ ها رو اندازه گیری کنید موقع کار کردن سیستم . احتمال داره به خاطر افت یا نوسان شاخه 12 ولت باشه .
شرمنده ها این وقت شب من چیزی نفهمیدم. پاور رو ببرم تعمیراتی بگم با ولت متر تست بکنه. بقیش رو نگرفتم.:give_rose:
نقل قول:
شرمنده ها این وقت شب من چیزی نفهمیدم. پاور رو ببرم تعمیراتی بگم با ولت متر تست بکنه. بقیش رو نگرفتم.:give_rose:
پاور باید تست بشه .
بهتره با یک پاور سالم با واتاژ مناسب تست بشه . اول مشکل bsod رو با تعویض رم حل کنید . بعد به سراغ پاور و گرافیک هم میریم .
حله حله. قوت قلب گرفتم.
:party: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (5):