از این نرم افزارها استفاده نکنید . درایور را دانلود و نصب کنید . کاتالیست 14.12 را دانلود و نصب کنید .نقل قول:
Printable View
از این نرم افزارها استفاده نکنید . درایور را دانلود و نصب کنید . کاتالیست 14.12 را دانلود و نصب کنید .نقل قول:
آقا اول بابت اون راهنمایی بی نظیرتون در مورد صفحه آبی و آنتی ویروس خیلی خیلی خیلی ممنونم کارتون درسته محشره عالیه کارتون درسته:love:
الان هم درایو رو نصب کردم هم تنظیمات رو آوردم دیفالت {برده بودم آخر آخر} هیچ مشکلی نداد:1. (29):
یه بار دیگه تنظیمات رو میبرم بالا اطلاع میدم:give_rose:
آقا تو بازی gta V وقتی تو تنظیمات دیفالت هست بازی خوب اجرا میشه اما وقتی یه کوچولو تنضیمات رو میبری بالا مثلا Massیه هم چین جیزی رو میکنی X2 یا x4 داخل بازی بعد مدت کوتاهی تصویر به هم میخوره و سیاهی میاره :1. (27):
کارت R9 280x ایسوس خریدم تازگی نگرانم که خراب باشه میشه راهنمایی بکنین؟؟:give_rose: این عادی هست یا مشکل داره{وقتی کارت به زور میافته قاطی میکنه} گارانتی تا 2016 جولای گارانتی سازگار:1. (28):
بیشتر به خاطر درایور هست . درایور جدید amd به همین زودی میاد . پاورت جیه ؟نقل قول:
پاور 600 گرین ای یو { از این سفیدا }
تو نرم افزار گرین وات رو زد 570 و پیشنهاد داد 600 خوبه به نظرتون
{البته تو تنظیمات بالا از فن های کیس X3 gaming green هوای گرم میاد بیرون}:whistle:
میشه یه سری به اینجا بزنین یکی از دوستان نظری گذاشته در مورد همین مشکل برای یه بنده خدایی که یکمی من رو میترسونه
درود
دوست عزی مشکل شما نه ربطی به بازی داره نه ربطی به درایور و بایوس
اگر خاطرتون باشه 2 روز پیش به شما پیام فرستادم و ازتون پرسیدم که با این کارتتون مشکلی ندارید؟ که فرمودید نه
دلیلش اینه که بیشتر کارت های ASUS R9 280X TOP این مشکل رو دارند. بنده هم قصد خرید این کارت رو داشتم که بعد از جستجو کردن توی نت متوجه این مشکل شدم و کارت Sapphire R9 280X رو خریداری کردم
کافیه توی گوگل این نوشته رو سرچ کنید "r9 280x directcu ii top artifacts " تا متوجه بشید حجم بسیار زیادی از افرادی که این کارت رو دارند با این مشکل مواجحند و حدود 80% اونها کارت رو RMA کردند و پس فرستادن
در ضمن توی هیچ بنچمارک و تستی این مشکل دیده نمیشه و فقط توی بازی هستش.
شما کلاک مموری و کلاک هسته رو Downclock کنید ممکنه مشکل حل بشه چون برخی افراد با این کار مشکلشون حل شده.
اینم فروم ایسوس که یه تاپیک 55 صفحه ای فقط برای مشکلات این کارت هستش. که بیشترشون هم کارت رو پس دادن!
شما با برنامه gpu-z از هر دو صفحش اسکرین شات بگیر . اسکرین شات یکی برای موقع عادی و دیگری هم تو بازی gta 5نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با خود برنامه اسوس سرعت فن را روی 100 بگذارید موقع اجرای بازی .دماتون اونقدر بالا نیست که بخواد مشکل ایجاد کنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]اقا این کار رو کردم هیچ مشکلی پیش نیومد و حتی تنضیمات رو خیلی خیلی بردم بالا. این یعنی کارت مشکلی نداره دیگه بحمد الله.:Love-ssa~! (1):