باید سرعت فن رو زیاد کنید و دستی روی 60-70% بگذارید . اون داغ کردن پایپ ها هم مشکلی نیست . معنیش اینه که دما از روی سطح gpu به خوبی دفع میشه .
باید سرعت فن رو زیاد کنید و دستی روی 60-70% بگذارید . اون داغ کردن پایپ ها هم مشکلی نیست . معنیش اینه که دما از روی سطح gpu به خوبی دفع میشه .
ykmin (06-06-15)
|
|
یه سوال چرا هی این GPU load میشه 99 درصد مگه یه استراتژی چقدر قدرت داره؟ {یه بار یادم میاد یه جایی نوشته بود به ندرت بازی تمام جی پی یو رو در گیر میکنه؟ نظرتون چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیتم فنه کوگار هست برای پایین کیس. انشا
کیس اینه
قیمت | مشخصات کیس گرین مدل X3 گیمینگ
برای این مشکلی پیش نیاد . سرعت رم گرافیک و سرعت gpu رو حدود 100 مگاهرتز کم کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ykmin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ykmin (13-06-15)
وقتی بازی میکنم اکثرا بلو میاد.
تازگی دو تا فن کوچیک واسه سیستم نصب کردم تا اون کوگار برسه.
بعد پاور هم 600 هست تو نرم افزار گرین نهایت استفاده رو زده 590 وات. پاور برونز هست. فک کنم وقتی پاور 70 80 درصد لود میشه کم میاره. به نظرتون این امکان داره چون یکی از ارور ها که دیروز داده بود
0x000000be این بود زدم نت این سایت اومد که میگفت. یه قطعه ای نصب کردین که پاور جواب نمیده{ با انگلیسی سلیسم فهمیدم}
https://support.microsoft.com/en-us/kb/983554
- - - Updated - - -
جی پی یو کلاک رو گذاشتم 900
مموری رو روی 6000
بازم بلو اسکرین شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks