با سلام و عرض ادب خدمت کلیه اعضای محترم؛
سوالی دارم اما دقیقا نمی دانم که انجمن را صحیح انتخاب کرده ام یا خیر؟
می خواهم در یک زمان، دو برنامه در حال اجرا توسط کامپیوتر را ، با کیبورد تحت کنترل داشته باشم. مثلا در حال اجرای برنامه ورد هستم و مشغول تایپ هستم ولی برنامه ایی دیگر را نیز که صدای من را ضبط می کند ، و قبلا اجرا کرده ام ، را تحت کنترل داشته باشم و آنرا را قطع و صل کنم. که برای این منظور باید حتما آن برنامه را که در حال اجر است از Taskbar به دسکتاب بیاورم و کلید آن را بزنم. مثال ساده تر: شما در حال تایپ در ورد هستید و برنامه مدیا پلیر هم موسیقی پخش می کند، می خواهد هر چند ثانیه موسیقی را قطع و صل کنید، برای این منظور باید از ورد خارج شود و به منوی مدیا پلیر بروید!
دو راهکار داده اند ولی هر دو در حد تئوری است که من نمی دانم چطور اجرا کنم. ا- استفاده از دو کیبورد 2- با استفاده از فراخوانی Task manager ،( Alt + ctrl + Delete ) و... صفحه نمایش را دو قسمت تقسیم کنیم (یعنی هر دو برنامه در دسکتاب قابل مشاهده باشد و با ماوس خواسته قطع وصل را اقدام کنیم) . آیا کسی می تواند راهنمایی بنماید یا راهی دیگر. مثلا بتوانم کلیدی خاص از کیبورد را برای آن تعبیه کنم. یا نرم افزاری خاص بتواند این مدیریت را انجام دهد.
با سپاس