MSI B360M MORTAR
مادربرد خوبیه . برای چند نفر تهیه کردم و راضی بودند . قسمت VRM خوبی داره و هیت سینک های بهینه شده حرارتش را به شدت کاهش میکنه
MSI vs. ASUS | MSI's All-new Motherboard Extended Heatsink Design
با سلام خدمت کلیه عزیزان
خواستم ببینم بین دو برند asus و msi کدام برای خرید مین برد با چیپ b360 مناسب است
من خود بین انتخاب دو مین asus b360 plus و msi b360m mortar مانده ام البته میخواهم پردازنده i7 8700k را روی آنها نصب کنم لازم به ذکر است که قصد overclock ندارم و 16 gig ram ddr4 bus 2666 میخواهم روی آن نصب کنم به نظر شما کدام یک از دو مین برد مذکور مناسبتر از لحاظ performance میباشد و شما خود گزینه ای پیشنهادی دارید.
با تشکر از کلیه عزیزان
|
MSI B360M MORTAR
مادربرد خوبیه . برای چند نفر تهیه کردم و راضی بودند . قسمت VRM خوبی داره و هیت سینک های بهینه شده حرارتش را به شدت کاهش میکنه
MSI vs. ASUS | MSI's All-new Motherboard Extended Heatsink Design
DOOM999 (02-12-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از لطف شما msi b360 mortar برای 8700k مناسب است و آیا رمهای سری adata xpg z1 2666mhz برای این پردازنده و مادر برد مناسب است یا به نظر شما بودجه را افزایش دهم و از سریهای msi z370m بگیرم و باس رم را تا 3200 بالا ببرم؟
تو پلتفرم 1151 اینتل تقریبا همه رم های DDR4 سازگاری دارن با مادربوردهای این پلتفرم. مخصوصا بوردهای msi که علاوه بر کیفیت ساخت بالا ، بالاترین سطح سازگاری و استیبل بودن با رم های مختلف رو داره
ضمنا پردازنده های نسل هشت اینتل با رم های فرکانس بالا خیلی خوب جواب میدن
شما که دارید یه پردازنده گرون قیمت میخرید بهتره درکنارش یه رم و بورد High end تهیه کنید
من پیشنهادم این بورد و رم هست
MSI Z370 GAMING PLUS Motherboard
RAM: GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3866MHz CL18
یا
RAM: AData XPG Spectrix D40 RGB 2×8GB=16GB DDR4 3600MHz CL16
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 02-12-18 انجام شده است
اگر قصد اورکلاک ندارید همین مادربرد کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliasgharmoradi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم رم باس 2666 کافیه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks