بله از پسش برمیاد، پردازنده هایی مثل 13900K و KS مصرف بیشتری دارن نسبت به پردازنده شما و حرارت بیشتری تولید میکنن و با کولری مثل چیلر قدرتمند حتی تا 350 وات میره! و اونا کولر بهتری میخوان تا پردازنده شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولری که من معرفی کردم مشخصا قدرتمند تر هست از کولر شما، چون هم بزرگتره هم ضخیم تر، از نظر عمر جفتشون خوبن، اما باید دید نسل جدید پمپ اساتک (که روی کولر شما هست) عمرش چقدره که هنوز باید امتحانش رو پس بده، چون نسل های قدیمی ترش مشکل خرابی بیشتری داشتن ، اما مدل آرکتیک عمر خیلی بالایی داره
پس برای همه پردازنده ها اونی که من معرفی کردم مشخصا بهتره (اما کیس بزرگتری هم میخواد که امکان نصبش باشه) هر چند نسخه 360 ش هم باز قویتر از ریوجین هست.
اما با اینکه نسخه ARGB هم داره ولی خبری از مانیتور اینا دیگه روش نیست، که حالت لاکچری طور داره و توی کارایی اثر نداره، که ریوجین های ایسوس، سری K و S برند MSI و NZXT و حتی جدیدا کورسیر هم مدل ال سی دار اضافه کرده ،
بعضیاشون صرفا میتونن دمای پردازنده یا سرعت فن اینا رو نشون بدن، بعضیا میتونن گیف هم پخش کنن، بعضیا حتی ویدیو هم میتونن پلی کنن، مدلی هست که حتی خروجی تصویر داره و میشه بهش هر چیزی که میخواید رو بدید حتی مثلا صفجه ویندوز رو (هرچند آخری کارایی نداره چون کوچیک هست صفحه هاشون)
حتی کورسیر امکان خریدن سری LCD دارش رو گذاشته که میشه سری عادیش رو به مدل LCD ارتقا داد بدون نیاز به تعویض کل کولر
همچنین سری های روی بلاک LCD جدا هم تولید شدن که میشه دیگه روی همه کولر های دیگه که بلاک ساده دارن نصبشون کرد.
در کل بهترین کارایی رو کاستوم کولینگ میده مخصوصا وقتی از دو یا سه رادیات استفاده شده باشه اما هم هزینه ش بالا درمیاد، هم بیشتر وقتی میارزه که گرافیک هم بهش وصل بشه (حتی رم و اس اس دی و مادربردهایی هستن که این امکان اتصال رو دارن اما برای رم و اس اس دی میشه گفت حالت باز لاکچری طور داره و واقعا نیازی نیست)
و دردسر نگه داری هم داره چون مایع کولانت داخلش دیگه مثل AIO ها حالت مادام العمر نداره و هر چند وقت یه بار (بستگی به کیفیت مایع و استفاده از سیستم داره) باید عوض شه، باید مراقب چکه نکردنش هم بود

Bookmarks