سلام دوست عزیزم
من خمیر سیلیکون مدل Thermal Grizzly Hydronaut را تهیه کردم و عالی بود البته من 1 گرم را تهیه کردم آیا مقدار 1 گرم برای این cpu مناسب هست یا خیر.
با تشکر برای معرفی این خمیر سیلیکون
ممنونم
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیزم
من خمیر سیلیکون مدل Thermal Grizzly Hydronaut را تهیه کردم و عالی بود البته من 1 گرم را تهیه کردم آیا مقدار 1 گرم برای این cpu مناسب هست یا خیر.
با تشکر برای معرفی این خمیر سیلیکون
ممنونم
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
یعنی توی این فاصله ای که معرفی کردم تا الان؟ چون جمعه هست که چجوری تهیه کردید که تجربه داشتید که عالی بود؟ یا منظورتون اینه که اینترنتی سفارش دادید و قیمتش رو منظورتون هست که عالی بوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 میل بله کافیه برای یه بار استفاده روی ترد ریپر
To improve is to change. To perfect is to change often
hoshang2 (10-03-23)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خسته نباشید وقت شما بخیر
من منظورم این بود که دیگران خیلی از این خمیر سیلیکون تعریف می کردند و همگی می گفتند خیلی خوب و عالی هست و درجه حرارت دستگاه ما رو کاهش داد همگی تعریف می کردند و قیمتش هم چون 1 گرم بود مناسب بود.
من از دیجی کالا تهیه کردم.
از محبت و لطف شما ممنونم
با تشکر از شما
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks