اول اضافه کنم یکی از دلایلی که میگفتم میشد کولرهای بهتر تهیه کرد برای پردازنده شما سایز بزرگ و مستطیل طور IHS پردازنده های تردریپر هست، برای همین کولرهایی که کلد پلیتشون هم مربعی و همچنین به اندازه کافی بزرگ باشه (چون خیلی هستن مربعی هستن اما بازم سایزشون کوچیکه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و سراغ اونایی که دایره ای هستن مثل این مدل که شما تهیه کردید نرفت، چون کامل سطحش رو نمیتونه بپوشونه،
در کل هیچ پردازنده ای که IHS دایره ای داشته باشه خب نداریم اما از نظر اندازه ای همون دایره ای ها رو اونقدی میسازن که مخصوصا برای پردازنده های اینتلی که کوچیکتر هستن کاملا پوشش داشته باشه.
و همین عدم پوشش سراسری IHS باعث کاهش کارایی میشه.
در مورد خمیر اونی که روی خودش زدن کیفیت خوبی داره اما مشکل اینجاست که از نظر اندازه ای برای پردازنده های بزرگ ترد ریپر باز کفایت نمیکنه و باید کمی بهش اضافه کرد، از اونجایی که میکس کردن خمیر سیلیکون ها پیشنهاد نمیشه در نهایت میشه گفت بهتره اونی که روش هست پاک و یک مدل خوب زده بشه جوری که نهایت میزانی که ممکن هست رو هم بپوشونه (منظورم زیاده روی نیست بلکه درست و کافی اپلای کردن هست نه زیاد نه کم)
اما اون بخش گرد بودن کلد پلیت رو نمیتونید کاری کنید و باید قبل خرید به مدل مناسب تری فکر میکردید (اصلا نمیخوام بگم کولری که گرفتید خوب نیست بلکه یکی از بهترین هاست (هر چند قیمت بالاش ارزش خریدش رو کم میکنه به شدت) اما بحثمون در مورد تردریپر ها هست وگرنه برای مثلا 12900ک یکی از بهترین AIO های 360ی هست.
در مورد 30 ساعت نشستن فک کنم اغراق کردید چون میشه یک روز و 6 ساعت! و چون از لفظ نشستن استفاده کردید میگم وگرنه روشن بودن 30 ساعته که چیزی نیست و بعضیا همیشه سیستمشون روشن هست، اما در کل منظورتون اینه که خیلی زیاد باهاش کار میکنید دیگه،
مدل کیستون رو هم نگفتید ، باید دید آیا تهویه مناسبی داره، همچنین آیا چه AIO چه باقی فن ها جاهای درست و به شکل درست نصب شدن یا نه، چون تهویه کیس خیلی مهمه.
که بعد گفتن مدلش و تعداد فن ها و اینکه AIO آیا رو سقف نصب میشه یا جلو باید نظر داد.
در مورد مدل پیشنهادی خمیر سیلیکون
Thermal Grizzly Kryonat و Arctic MX-6 پیشنهاد اولم هستن
یه رده پایین تر میشهThermal Grizzly Hydronaut و Arctic MX-4 و Noctua NT-H1
فقط دقت کنید که تقلبی هم دارن، همچنین اندازه های مختلف دارن، از اونجایی که احتمالا دیگه نیازی به تعویض پیدا نمیکنید حالا حالا ها و خب خمیر ها هم بر اساس نوعشون تاریخ انقضاشون ممکن دو سه ساله یا حتی تا 10 سال هم باشه.
برای یک بار میشه گفت همون اندازه 1-1.5 گرم کافیه، اگر هدر داده نشه. برای ترد ریپر ها ، میتونید نهایتا دنبال مقدار دو برابر این برید جهت اطمینان بیشتر و اینکه اگر نیاز به تعویض به هر دلیلی شد بازم داشته باشید.
همچنین دقت کنید بعضی برندها وزن کل بسته و خمیر داخل رو جدا مینویسن یا به دو مدل عدد برمیخورید مثلا 10ml/26g که برای استفاده مشخصا مقدار خمیر داخل مهمه. که البته این مقدار که نوشتم خیلی زیاده و صرفا جهت مثال بود.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks