مادربرد سویو ریمارک شده فاکسکان هست . هر دو برد قدیمی هستند . ولی برد اسوس رو با یک Core 2 Duo E7300 ببندید عالی میشه . مادربرد amd سویو پیدا کردن پردازندش سخت تر هست ولی پردازنده اینتل به آسونی گیر میاد .
سلام ،همین اول تشکر میکنم از همه دوستانی که لطف میکنن و دقیق جواب سوالمو میدن.
واقعیت بنده دو تا مادربرد تو خونه دارم که میخوام یکیشو راه بندازم یکی دیگشم بدم به دوستم،اما بین این دو تا نمیدونم کدوم یکی بهتره.
حال بنظر شما کدوم یکیو جمع کنم؟
یکیش
ASUS P5GC-MX/gbl
اونیکیم
SOYO SY AMK8T89
دومیه سی پی یوش AMD
خیلی خیلی ممنون میشم از همه دوستانی که بهم جواب دقیق بدن.
با تشکر.
|
مادربرد سویو ریمارک شده فاکسکان هست . هر دو برد قدیمی هستند . ولی برد اسوس رو با یک Core 2 Duo E7300 ببندید عالی میشه . مادربرد amd سویو پیدا کردن پردازندش سخت تر هست ولی پردازنده اینتل به آسونی گیر میاد .
hamedk1373 (01-09-15)
پردازنده جفتشونو دارم،در واقع هر دو مادربرد کامله ،فقط اینجا برام مهمترین مسئله اینه کدوم یکی بهتره؟
پردازششو سرعت و عمرش بیشتره.
کدوم کاراتره؟
آخرین ویرایش توسط hamedk1373 در تاریخ 31-08-15 انجام شده است
مدل اسوس . البته هر دو قدیمی هستند و انتظار زیادی نمیشه ازشون داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedk1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل پردازنده مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedk1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه روی هر کدام از مادربردها پردازنده 4 هسته باشه
لطفا مادربردها را روشن کنید تا هم از سلامتشون لطمینان پیدا کنید و هم مدل پردازندشون مشخص بشه
مدل پردازنده ها را بفرمائید تا ببینیم کدام یک بهتر هستند
hamedk1373 (01-09-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برای مادربرد سویو هست آقا نیما
اون یکی پردازندم الان میذارم
با تشکر.
nima_hl (31-08-15)
|
لازم نیست ویندوز بریزید همین که سیستم روشن بشه روی صفحه اول مدل پردازنده را مینویسه ( حتی بدون هارد )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedk1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ویندوز بوت بشه از نظر سلامت قطعات مطمئن تره
hamedk1373 (01-09-15)
اینم برای ایسوس
فکر کنم ایسوس ضعیف تره و سویو صلاحه؟؟؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه هردو سیستم آمادس،کامله تقریبا هردوش.
عکس دیگه ای از ایسوس لازمه بذارم؟
nima_hl (31-08-15)
پردازنده 5000+ amd حدود 4 برابر پنتیوم 4 شما قدرت دارد و قادر به اجرای اکثر برنامه های روزمره استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedk1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قصد تغییر در سیستمها را ندارید پلتفرم amd خیلی خیلی بهتر از اینتل است
ولی با حدود بودجه حدود 100 تومن میتونید روی مین ایسوس یک پردازنده 4 هسته قرار بدید که سیستم قدرتمندی میشه
اگر براتون امکان داره از سایر تبهای cpu-z مانند mainboard و memory هم لسکرین شات قرار بدهید
AMD>INTEL (31-08-15), hamedk1373 (01-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks