Screenshot 2022-01-03 193634.jpgScreenshot 2022-01-03 193634.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام استاد خیلی خیلی ممنونم از کمکتون .استاد جان بفرمایید 1.ای مکی که تصویرش رو گذاشتم با وجود اینکه مانیتور فوق العاده با کیفیت 4k دارد 2 ترا بایت حافظه ssd دارد رم 16 و اسپیکر و میکروفون با کیفیت و وب کم به صرفه است در مقابل سیستم هم قیمت ؟
به دنبال ارتقا سیستم نیستم چون همین الان هم سیستمی که 5 سال پیش گرفتم نمیشه ارتقاش داد و میفرمایید صرفه اقتصادی نداره
2.لطفا بفرمایید سیستمی که با صد تومن بسته میشه با سیستمی که با 60 تومن بسته میشه به لحاظ کارایی خیلی فرق میکنه؟؟میزان کارایی شون چند درصد فرق میکنه؟مثلا اگر بخواهید یک جور قابل فهم برای من بگید یک رندر 4 ساعته با سیستم فعلی بنده با سیستم 100 تومنی چقدر زمان میبره و با سیستم 60 تومنی چقدر؟ .حدودا میخوام بدونم چقدر فرقشون است.یعنی ارزشش را دارد 100 تومن خرج کنم تو ااین اوضاع اقتصادی یا مثلا 60 تومن همان کار را برایم میکند؟
3.سیستم در حد 100 تومن رو لطف کنین با مانیتور بفرمایید خیلی ممنون ولی اگر یکم هزینه بیشتر تفاوت چشمگیری ایجاد میکند بدون مانیتور بفرمایید
4. نرم افزار های کرک به راحتی برای مک پیدا میشه؟؟
5.ایا میشه با ای مک رندر های طولانی گرفت ؟ و بهش فشار نمیاد ؟ایا کاراییش پایین نمیاد؟
6.خلاصه در یک کلام به عنوان متخصص به من ای مک را پیشنهاد میکنید برای کارهای ویدیو و تدوین و رندر یا سیستم؟
یک دنیا ممنونم از کمکتون

Bookmarks