برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش ممنون از توضیح جامع و کاملت .واقعا ممنونم .مدیران انجمن و دیگر اساتید که قابل ندونستن
دوست عزیز چند تا سوال دبگه دارم یک دنیا ممنون میشم کمکم کنی من واقعا سر در نمیارم خیلی از سیستم
من با پریمیر و افترافکت بیشتر کار میکنم داداش و فیلم 2k تدوین میکنم و نرم افزار های cinem 4d و موتور رندر ارنولد و vray , ... ولی بیشتر کارم با افتر افکت هست
میشه خواهش کنم با حدود صد تومن مشخصات کامل یک سیستم خوب رو برام بگی .یه کیس فول تاور هم میخوام
1.تو همین انجمن خوندم اینتل سری 12 داغ میکنه خیلیٍ, درسته ؟که هیچ کولری از پسش برنمیاد درسته ؟بین اینتل و amd نظرت کدومه ؟کدام مقرون به صرفه تره متناسب با کارایی؟
2.ایا i5 سری 12 کفایت میکنه برای من ؟ یا باید 17 یا 19 بگیرم ؟
3.داداش دو مدل کارت گرافیک خوب هم برای من میگی ؟؟ایا gtx 1080 ti هنوز خوبه ؟؟و صرفه داره هنوز خریدش؟
4.یه لیست کلی از تمام مشخصات یک سیستم در حدود 100 تومن میخوام که تا 8 سال حداقل بتونم باهاش کار کنم یک دنیا ممنون میشم کمکم کنی
5.کولر مستر های امروزی هم صدای وحشتناک دارن ؟؟برای من 360 هست و صدای خیلی زیادی تولید میکنه
6.چند سال پیش خیلی اذیت شدم سر سیستم بستن شخصی که برام بست خیلی بد بست با وجود کولر مستر قوی، همیشه سی پی یو م بالا میرفت چندماه درگیر بودم ،کجا میتونم یک ادم فوق حرفه ای پیدا کنم که قیمت بالایی هم برای سیستم بستن نگیره؟؟
بازم ازت ممنونم به خاطر کمکت

Bookmarks