برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست نشد
بازهم گرافیک تصویر نداره !
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست نشد
بازهم گرافیک تصویر نداره !
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
|
|
به نظر میرسه برد مشکل داره . بهتره برد را با یک برد معمولی تعویض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تو بایوس هم نمیشه تغییر داد یعنی بردتون مشکل داره
همچنین ببنید با تغییر pcie به نسل دوم یا اول تغییری ایجاد میشه یا نه
کاربر شهرسختافزار
تنظمیات بایوس رو که تغییر میدم و ذخیره میکنم و مجددا بایوس رو باز میکنم، بعضی تغییرات مربوط به گرافیک به حالت قبل برمیگرده ! مثلا همون نسخه pcie !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- جالبه که سیستم گرافیک رو شناخته و درایور هم نصبه
- موقع بالا اومدن سیستم هم در همون صفحه اول که پورت های PCIE رو چک میکنه، پورت گرافیک و گرافیک نصب شده رو سالم میشناسه !
- با یک مانیتور دیگه گرافیک تصویر داره !
- قبلا با همین مانیتور با خروجی HDMI به صورت مستقیم تصویر داشت
- ولی نمیدونم چرا الان با مانیتور خودش قهره !
- امکان تعویض ندارم چون این مانیتور 27 اینچ برای دوربین ها هست و مانتیور های دیگه کوچکتر هستن و حراست اجازه نمیده
- از وقتی کارت گرافیک رو نصب کردم، با اینکه در از خروجی مادربرد استفاده میکنم ولی کیفیت تصویر بییشتر شده
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 18-02-24 انجام شده است
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks