پاور سیستم شما چی هست گرامی ؟
green pc (15-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوست گل پاور من 700 وات گرین مدل hp هستش مشکلمم هنگ بیمورد هست الان کارت گرافیک قویترو گذاشتم رو سیستم مشکل کابل اچ دی ام ای و اینا کاملا برطرف شده ممکنه من این دو کارتو که با هم وی مین زدم از بایوس سیستم مشکل پیدا کرده؟یا باید یه ویندوز جدید بریزم ؟چون این ویندوز از وقتی سیستمو به اشتباه با دو کارت بوت میکردم روش بوده احتمال ایراد رو کجا میبینید نرم افزاری لطف میکنید برای تست هارد رم و گرافیک معرفی کنید نظر شما چیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BURN IN TEST بهترین برنامه برای تست قطعات تحت ویندوز هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ston cold برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود BurnInTest Professional v7.1 Build 1017 x86/x64 - نرم افزار تست
hamed 111 (16-12-14), ston cold (15-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
کاربر شهرسختافزار
بله دوست عزیز همینکارو گفتید کردم منتها هنگ کردن مدام اذیت میکنه در صورتی که استفاده سی پی یو 0 و 90 درصد رمام خالیه ایا ممکنه از وقتی دو کارت گرافیک داشتم اثراتش مونده باشه رو ویندوز یا بایوس سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
دوست گرامی نظری ندارید که اشکال ممکنه از کجا باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما ویندوز جدید با درایورهای اپدیت شده نصب کنید و بعد با برنامه BURN IN TEST یک تست بزنید خبرش رو بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ston cold برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ston cold (16-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
کاربر شهرسختافزار
بله دوست گل همینکارو کردم مشکل هنگ دارم و مشکل بالا امدن سیستم و اچ دی ام ای حل شده هاردم صدای عادی داره دفرگمنت کردم حالا باید با hd tune هم تست کنم پاور من گرین مدل hp هست دوست عزیزم در روی این مین برد دو جای fan expert هست ایا لازمه من که در کیسم بازه و دمای پردازنده از 35 بالا نمیره از فن های دیگر استفاده کنم مثلا روی چیپست یا جایی از مین بورد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سپاس دوست با مرام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بله چشم ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
[QUOTE=ston cold;304893]بله دوست گل همینکارو کردم مشکل هنگ دارم و مشکل بالا امدن سیستم و اچ دی ام ای حل شده هاردم صدای عادی داره دفرگمنت کردم حالا باید با hd tune هم تست کنم پاور من گرین مدل hp هست دوست عزیزم در روی این مین برد دو جای fan expert هست ایا لازمه من که در کیسم بازه و دمای پردازنده از 35 بالا نمیره از فن های دیگر استفاده کنم مثلا روی چیپست یا جایی از مین بورد؟
خیر دوست عزیز نیاز به فن اضافی با توجه به دمای پایینی که سیستم داره نیست همچنین اینکه در کیس رو باز میزارید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks