فایل پیوست
 مشکل ریستارت شدن موقع نصب
 مشکل ریستارت شدن موقع نصب
                سلام یه کیس که فقط واسه دیدن فیلم ازش استفاده میشه قدیمیه ویندوز که روش نصب شده ولی هر نرم افزاری که میخوام نصب کنم ریستارت میشه و صفحه آبی میاد هر نرم افزاری مثلا نرم افزار کارت گرافیک یا صدا یا km player هرچیزی این اتفاق میوفته مشکل از چیه؟
+AMD althon x64 5200+
Ram 1 ddr2
Asus m2n-x plus
9400 gt
آخرین ویرایش توسط mehdi021 در تاریخ 29-08-19 انجام شده است
|  | 
 پاسخ: مشکل ریستارت شدن موقع نصب
                فایل پیوست
                سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم های قدیمی پروسه عیب یابی طولانی دارد و باید با دقت به حرف های من توجه کنید
------------
اسکرین شات از قسمت OVERVIEW از برنامه HD SENITEL
اگر باز بلو اسکرین داشتی نسخه پرتابل HDTUNE رو پیدا کرده و از قسمت HEALTH شات بگیرید
-----------------------------------
با توجه به BSOD
برنامه PASSMARK MEMTEST را دانلود نموده و ایزو رو رایت کرده و سیستم رو باهاش بوت کرده و بگذارید رم سیستم رو تست کند . اگر یک خطا داد رم شما خراب شده است .
mehdi021 (29-08-19)
                هارد بد سکتور داره ولی روش ویندوز نصب بوده و تا دیروز کار میکرده
ممنون من رم دیگه هم دارم تست میکنم با اون و کارایی هم که گفتید انجام میدم و اینکه یه چیز دیگه که الان فهمیدم اینکه صفحه آبی دادنش منظمه یعنی مثلا وقتی سیستم رو روشن میزارم هر یه ربع 20 دقیقه این جوری میشه و ریستارت میشه
                اسکرین شات بگیرید از هاردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدسکتور زیاد میشه و دلیل ریست هم میتونه باشه
تا دیروز کار میکرده دلیلی بر کارکرد صحیح هارد بدسکتوری نیست .بدسکتور افزایش پیدا میکنه
mehdi021 (29-08-19)
                یه رم 2 گیگ داشتم انداختم روش ولی بازم همینطوری صفحه آبی میداد از HD tune اسکرین میدم
ممنون بابت راهنماییی
|  | 
                پیوست پیوست
                دوست عزیز به نظر این هارد را جایگزین کنید . اصلا مناسب نصب ویندوز به عنوان هارد اول نیست . کلکسیونی از خطاها دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (30-08-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks