سلام چشم امتحان میکنم یک دونه قدیمی دارم خدا کنه سالم باشه وکار کنه
ادمین محترم نگفتی آیا bios من نیازی به آپدیت داره یا نه؟
ببینید تو بعضی مدل های مینبورد شناسایی کیبورد و ماوس usb تو حالت پیشفرض غیر فعال هستش و باید فعالش کنید.از جایی که کیبورد و ماوس وایرلس هم usb هستش واسه همون شناسایی نمیشه.من پیشنهاد میکنم از یه کیبورد ps2 واسه رفتن به منوی بایوس و تغییر تنظیماتی که عرض کردم استفاده کنید بعد به راحتی طبق روال گذشته ویندوز و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط basr2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
سلام چشم امتحان میکنم یک دونه قدیمی دارم خدا کنه سالم باشه وکار کنه
ادمین محترم نگفتی آیا bios من نیازی به آپدیت داره یا نه؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 09-03-19 انجام شده است
mehran_rashidi (08-03-19)
|
خیر نیاز به این کار نیست . از کی برد ps2 استفاده کنید . در پست قبل ترهم گفتم مادربرد شما uefi نیست . ضمنا یکبار clear cmos کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط basr2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehran_rashidi (09-03-19)
دوست عزیز شما صحبت از راه کارهای داخل ویندوز کرده بودید، یعنی شما میتونید از محیط ویندوز در PC خود استفاده کنید؟ اگر اینطور است چرا نصب ویندوز را از همان داخل ویندوز شروع نمی کنید؟ مثلا جستجو کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط basr2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش نصب ویندوز از روی هارد دیسک
سلام
خسته نباشید من الان هیچ سیستم عاملی روی پی سی خودم ندارم.
درایو c را به دلیل ویروسی شدن مجدد سیستم از محیط
Command promt فرمت کردم.
قاعدتا الان باید در صفحه ابتدایی که مشخصات سیستم میاد گیر کنه وبالا نیاد واگر فلش بوتیبل هم بگذارم راحت بزنه press any key to continue
که نمیزنه. واصلا نشون نمیده چنین چیزی را که بتوانم به biosدسترسی پیدا کنم ودر عوض به صفحه ابتدایی uefi میاد.شاید
بقایای ویندوز مونده باشه روی پی سی که چنین کاری را میکنه..
کاری ندارم. به اون موضوع.من کیبورد ps2 هم امتحان
کردم.نتونستم وارد bios بشم...
چکار کنم آقای ادمین مشکل گشای عزیز؟
برم سی دی نصب ویندوز بخرم آیا میرسم به bios یا خیر؟حالا به bios هم نرسم میتونم ویندوز نصب کنم یا خیر؟
اصلا یک نفر به من بگه چرا دسترسی من به bios قطع شده وچکار کنم که دوباره بتونم دسترسی پیدا کنم ؟ مممنون
شما clear cmos کنید باید بتونید وارد بایوس بشید یا کلید دیلیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط basr2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد بایوس uefi نداره . تولید شده ما قبل آمدن بایوس uefi هست .
این که تصویر نمیده یا پیغامی میده باید از اون پیغام عکس بگیرید
احتمالا مادربرد شما مشکل بایوس دارد .
وقتی نمیتونم وارد بایوس بشم چه جوری clear cmos را بزنم؟ با del هم امتحان کردن نمیره.
اگر مشکل bios داشته باشه چطور باید حلش کنم؟
در مورد خرید سی دی ویندوز چیزی جوابمو ندادید
باشه عکس میگیرم ولی قطعا بالای دو مگ میشه چون با گوشی عکس میگیرم وراهی ندارم که کم.حجمش کنم
شما نمی دانید چگونه clear cmos کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط basr2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای clear cmos کنید باید از طریق فیزیکی باتری مادربرد را در بیارید در حالی که سیستم خاموشه بعد از 5 دقیقه جا بزنید
دوباره سیستم رو روشن کنید باید وارد بایوس بشه .نشد مادربردت مشکل داره
فرایند بوت روی سیستم شما انجام نمیشه که بخواهید سیدی یا dvd ویندوز نصب کنید .
متاسفانه عکس 2 مگ رو باز نمیکنم . با گوشی هم میشه حجم عکس رو کم کرد .
|
باشه حتما اینکارو انجام میدم
ممنون همونطور که شما گفتید درست شد
دوستانی که مشکل مشابه بنده را دارند
یا داشته اند
1-باطری پی سی را خارج کنید( کامپیوتر باید خاموش باشد) وپنج دقیقه بعد مجددا جاگذاری کنید
2-کیبورد حتما ps2 باشد واز پورت های یو اس بی و بلوتوثی استفاده نکنید تا بتوانید وارد بوت منو بشوید.
از این سایت خوب ممنونم که همیشه حل مشکل کرده
تنها انتقاد وارد بهشون باز نکردن عکسهای دو مگ به بالا هست اونم در شرایطی که کاربر دسترسی به چیز دیگری جز گوشی برای کاهش حجم عکس از صفحه پی سی یا لب تابش نداره.
آخرین ویرایش توسط basr2009 در تاریخ 26-04-19 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks