amirhossein5 (07-11-14)
بایوس رو یک بار ریست سخت افزاری بکنید.(بارتی رو بیرون بیارید)
مسلح شو به آنچه در توان داری!
amirhossein5 (07-11-14)
مطمعنید درست میشهَ؟چیزی نمیپره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز این کارهایی که اساتید گفتن رو انجام بدین اگر باز هم مشکل برقرار بود .
من از این مادربورد 3 تا دارم این مادربورد مشکل چیپ داره چیپ این مادربورد بعد از چند سال استفاده مشکل داره میشه
دوست عزیز نمیخوام نامیدتون کنم
با تشکر
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (07-11-14), amirhossein5 (07-11-14)
نه عزیز چیزی نمیپره تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
amirhossein5 (07-11-14)
سلام دوستان جان
یک عدد سوال!!
بعضی اوقات که ویندوزو ری استارت میکنم رو آرم ویندوز گیر میکنه که با زدن دکمه ری استارت باز هم ویندوز بالا نمیاد و چند بار اینکارو میکنم ولی بی فایدست و مجبور میشم کلید پاور رو بزنم که باز هم روشن نمیشه مگر اینکه کلید سیم رابطمو(محافظ کامیپوتر)خاموش کنم به نظرتون علت چیه!?حیرانم!
الان در حال عوض کردن ویندوز هستم که در طی نصب ویندوز سیستم باید چند بار ری استارت بشه که روی آرم ویندوز گیر میکنه! مشکل کجاست?!
باید هاردتون رو بررسی کنید با برنامه hd senitelبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
milkyway (09-11-14), Rezasam1 (09-11-14), مهدی بهادرفر (09-11-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای خودتون تاپیک جدید باز کنید و مشخصات قطعاتتون را بیان بفرمائید
milkyway (09-11-14), Rezasam1 (09-11-14), مهدی بهادرفر (09-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks