فکر میکنم یکبار به تاپیک مشابه که همین سوال رو پرسیدید جواب دادم .corei5 6600k گزینه مناسبیه برای اجرای گیم هست .
با توجه به نتایج زیر نشان می دهد که CPU 6600K در بازی ها و دسکتاپ سرعت بیشتری نسبت به دیگر سی پی یو ها (به جز 6700K ) دارد. نظر شما چیست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
RAVYY (22-01-16)
بله پرسیدم ، پاسخ هم گرفتم قصد خرید با توجه بودجه ام قصد خرید هم همین رو دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------------------------------------------
اما سئوال من از این تاپیک خرید سی پی یو نبود بلکه در مورد نتایج ها بود ، می خواستم نظر تون در مورد این پنجمارک بیان کنید.
از نظر من معمولی ترین پردازنده corei5 هم تو کار گیمینگ کافیه و برای هیچ گرافیکی گلوگاه ایجاد نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAVYY (22-01-16)
kazaroonishahrsakhtafzar (22-01-16), RAVYY (22-01-16)
دوست من این سی پس یو سی پی یو خوبی هست و بازدهی خوبی داره همون طورکه امید عزیز گفتند برای گیمینگ همین سی پی یو کاملا جوابگو هست و بایه گرافیک خوب به راحتی می تونه پاسخگو باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (29-01-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks