اين مشكل ربطي به ويندوز نداره احتمال 80% سخت افزاري هست
سيستم كه روشن مي فرماييد بايوس ببينيد چك سخت افزاري ويندوز بالا مياد يا نه؟
بوق ميزنه يا نه؟
سلام به همه استادان عزیز.یک سوال داشتم من یه سیستم دارم ویندوزش بالا نمیاد یعنی وقتی روشنش میکنی انگار که سیستم هنوز روشن نشده رو مانیتور هیچی نشون نمیده و چراغ مانیتور هم خاموش و روشن میشه اما کیس روشنه این مشکل میتونه از کجا باشه؟؟؟؟؟؟اگه کمک کنین ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اين مشكل ربطي به ويندوز نداره احتمال 80% سخت افزاري هست
سيستم كه روشن مي فرماييد بايوس ببينيد چك سخت افزاري ويندوز بالا مياد يا نه؟
بوق ميزنه يا نه؟
چک سخت افزاری هم بالا نمیاد.
بوق هم نمیزنه.
حتی کارت گرافیک رو هم عوض کرم بازم همونچوریه
یکی میگفت مشکل از پاور هستش من پاور رو هم عوض کردم باز هم نمیاد.باتری بایوس رو چند دقیقه دراوردم....به نظر شما مشکل کجاشه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان کسی نمیتونه کمکم کنه؟>
سیستم رو در بیارید روی میز امتحان کنید رم رو در بیارید وتمیز کنید جا بزنید .فن رو در بیارید
یه دستتون رو بزارید رو Cpu وبا دست دیگه سیتم رو روشن کنید دقت کنید ببینید Cpu گرم میشه همزمان با روشن شدن؟؟؟
نتیجه و همچنین مشخصات سیستم رو اعلام کنید
|
مهندس STUXNET ممنون از راهنماییتون.با دستور شما یه کم دستکاریش کردم اما حالا تست مادربرد رو میاره و بعد یک صفحه سیاه میاد و هیچ!!
به نظر شما الان دیگه مشکلش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینم اضافه کنم .قتی تست مادربرد رو که نشون داد حدودا یک دقیقه صفحه سیاه میمونه و بعد خودش خاموش میشه
آخرین ویرایش توسط mil4di در تاریخ 20-09-13 انجام شده است
سلام - باطری مادربرد را در بیاورید و دوباره جا بندازید (من هم همچین مشکلی داشتم با در آوردن وجا انداختن باطری حل شد )
mil4di (20-09-13)
ممنون از راهنماییتون الان این کارو که شما گفتی انجام دادم ولی باز همونجوریه!!!!
7970 (20-09-13)
در صورت امکان با یک رم و کارت گرافیک دیگر امتحان کن-
mil4di (20-09-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks