مدل فن ؟ سه پین هست یا چهار پین ؟
درود بهمه دوستان. یه کولر ترانسفور مر 3 دارم که فنش یکم صدا میداد. یه فن دیپ کول جی اف120 براش خریدم. وقتی که وصل کردم دیدم نویزش با اینکه زده 32 دسی بل ولی از فن قبلیم که نویزش 35 دسی بل بود بیشتره.یعنی فن تقلبی برام فرستادن؟یعنی قشنک کولرو به لرزش میندازه. مشکلش چیه؟ ممنون.
تو مشخصات فن زده حداکثر دور 1800. اما الان میبینم تا 2300 دور بر دقیقه هم میره. اگه اشتباه نکنم از نوع بلبرینگیه.
|
|
چهار پینهgf120برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دورش طبق بایوس اتوماتیکه. ولی از طریق یه نرم افزار دورشو میتونم دستی کنم یعنی بذارم رو حداکثره دور یعنی صد در صد تا چهل درصد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزارهargus monitor
آخرین ویرایش توسط ارمان123 در تاریخ 19-08-16 انجام شده است
دورش رو کم کنید مشکل حل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمان123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ممنون.ولی دورش اونوجور که دیدم تو رنج 1000 لرزش داره یعنی حداکثر دور لرزشش کمتره. تو حولو ح-وش دوره 1000 بیشترین لرزشو داره. طبیعیه فن مشکل نداره؟ میتونم روغن کاریش کنم بهتر بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر لرزش داره . یعنی درست سرجاش محکم نیست . دوباره چکش کن از نظر نصب . روغن زدن مشکل حل نمیکنه شاید بدتر هم کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمان123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرجاش محکمه یعنی با یه میله های لاستیکی فن به رادیاتور وصل میشه که یکم نویز رو بگیره.این نوع فن بلبرینگیه درسته؟ نسبت به بوشی ها نویزش بیشتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارمان123 (19-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks