اقا رامین از گارانتی مادربردم یه یک ماهی مونده ببرم گارانتی برام تعویض میکنن؟ چون دیگه مادربرد من تولید نمیشه یا با یه مدل دیگه تعویض میکنن
، مدل مادربردم Asrock Fatal1ty Z97Killer هست
کاربر شهرسختافزار
اقا رامین از گارانتی مادربردم یه یک ماهی مونده ببرم گارانتی برام تعویض میکنن؟ چون دیگه مادربرد من تولید نمیشه یا با یه مدل دیگه تعویض میکنن
، مدل مادربردم Asrock Fatal1ty Z97Killer هست
آخرین ویرایش توسط r.z68 در تاریخ 14-07-17 انجام شده است
|
|
تعویض که خیر ولی . مشکل را مرتفع می کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r.z68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید ببینی گارانتی کدوم شرکته و شرایطش چیه یعنی بری تو سایتش می تونی بخونی و می تونی زنگ بزنی بپرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r.z68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو شرکت های گارانتی کننده، گارانتی تعویض هم یک مدت محدوده فکر می کنم همین که تعمیرش کنن کافی باشه
کاربر شهرسختافزار
الان با سشوار داخل اسلات رمها رو باد گرفتم اون دو اسلات که کار نمیکردن، یه لحظه درست شد
فکر کنم داخل اسلات ها کثیف هست یه چیز مانع ارتباط رم با اسلات میشه
با چه چیزی داخل اسلاتها رو میشه تمیز کرد
فرچه و مسواک و تینر فوریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r.z68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
منم مشکل شما رو داشتم ولی با اپدیت بایوس حل شد
|
|
کاش زمانی که مشکلمون حل میشد . یک تشکر از کسی که راهنمایمون کرده می کردیم و حداقل پست های شخص را تشکر میزدیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید من یک مادربرد 560 plus wifa. Msi
دارم نو گرفتم 4 تا اسلات رم داره اسلات 3و4 کلا جواب نمیده چه تکی کیندازم چه دوتایی. فقط اسلات 1و2 جواب میده اونم نه دوتاش همزمان فقط یک رم در هر کدام رم 16 گیگ دارم فرکانس 3200
دوتا 8 گیگ
چه کنم ممکنه از ایراد فنی اسلات ها باشه یا بایاس هست یا چیز دیگه نمیدونم لطفا راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط erfanNGK00 در تاریخ 27-06-22 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanNGK00 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق مادربرد را بنویسید .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanNGK00 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق مادربرد را بنویسید .
DOOM999 (29-06-22), Speed Racer (27-06-22)
کاربر شهرسختافزار
MSI Mag B560 Tomahawk wifi LGA 1200 Motherboard
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks