سلام دوستان خسته نباشید مستقیم میرم سر اصل مطلب وقتتون رو نمی گیرم.
بنده الان دو ساله که مادربرد MSI 970A-G45 رو به همراه پردازنده AMD FX-4100 4 هسته ای با کلاک 3.6 گیگا هرتز خریداری کردم و بستم رو سیستم.اورکلاک هم نکردم. از همون موقع که خریدم چند ماه بعدش متوجه شدم که وقتی کارای سنگین انجا میدم که به شدت پردازنده رو درگیر می کنه یا حتی وبگردی با باز کردن چند تب در فایرفاکس ، یدفه با کاهش سرعت و لاگ مواجه میشدم که بعد از تحقیق متوجه شدم دمای سی پی یو که میره بالای 62 درجه سانتی گراد مادربرد اوتوماتیک وار دان کلاک می کنه (با کاهش ولتاژ) که این واقعا ناخوشایند برا من. مخصوصا وقتی وسط بازی یدفه با افت فریم به 20 یا کمتر و لاگ مواجه میشم. فک می کردم مشکل از cpu هست و مشکل رو همینجا در سایت شما مطرح شده بود که گفتین چیزی نیس طبیعیه پردازنده های اف ایکس AMD سری بلدوزر این مشکل حرارت بالا رو دارن اگرچه من با جست و جو تو سایتای خارجی ندیدم کسی مشکلی اینچنینی با پردازنده ها داشته باشه (حرارت بالا و دان کلاک).
خلاصه امروز متوجه شدم ایراد کار از چیه. ایراد از مادربرد بندس. به لینک صفحه مادربرد بنده مراجعه کنید لطفا :
MSI USA - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more
برام سوال هم بود که چرا الان چند وقته از لیست مادربرد های سری 970 برداشته شده ولی با سرچ کردن تو سایت MSI واسه پیدا کردنش کارم راه میفتاد واسه دانلود درایور.
ولی این نکته توجه منو جلب کرد که قبلا دقت نکرده بودم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bum in tools ==> burn in tools
اینو به صورت یه عکس کنار عکس مادربرد گذاشته سمت راست. وقتی سرچ کردم دیدم هرکی این مادربردو داره ، داره با همین مشکل سر و کله میزنه مخصوصا اونایی که از خنک کننده اوریجینال خود سی پی یو استفاده می کنند. ظاهرا یه مشکلی در بخش طراحی پاور به قول خودشون دیزاین خاص پاور وجود داره که به هیچ عنوان نتونستن برطرفش کنند حتی با عرضه نسخه های مختلف بایوس. آخرین ورژن بایوس رو که 2.7 هست و چند ماه پیش منتظر شده رو نصب کردم افاقه نکرده. واسم خیلی عجیبه چرا شرکت به این بزرگی و معروفی با برند به قول خودش TOP QUALITY که بزگ رو جعبش نوشته چرا باید همچین اشتباه بزگی رو انجام داده باشه اصن چرا به خط تولید رسوندش !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید واسه همینه که مادریر یه سری بالاترش MSI 970A-G46 رو تولید کرده با هیت سینک های بزرگتر و یه خورده دستخوش تغییرات در خود مادربرد نسبت به نسخه مال من. اینم لینک MSI 970A-G45 :
MSI USA - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more
حالا من چیکار کنم تکلیفم چیه ؟ هنوز گارانتی ماتریس هم دارم. اگرچه تو استان ما (بوشهر) نمایندگی نداره و واسم کلی درده سر داره ببرم شیراز تازه اگه پس بگیرن یا تعمیر کنند یا تعویض کنند.
اصن قیمت نوش تو بازار چنده ؟ اگه بخوام بفروشم چند ازم می خرن ؟
الان 200 هزار تومن دارم. به نظرتون بفروشم برد رو این پولو بذارم روش تعویضش کنم ؟
ببخشید طولانی شد
Bookmarks