Cooler Master B500 Ver.2
به مراتب بهتر هست . قیمتش حدود 185 تومنه .سیستمتون هم مصرف آنچنانی هم نداره .
|
|
کاربر شهرسختافزار
در مورد کیس هم باید بگم وسوسه شدم یکم هزینه اضافه تر بدم ولی این کیس رو بگیرم ... هم بزرگه (برای آینده اگر بخوام گرافیک های کاری بزارم داخل سیستم ها) و هم قشنگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 18-06-16 انجام شده است علت: حذف لینک
لینک سایت فروش حذف شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم گرین oraman کاملا کافیه . اگر قصد خرید این کیس رو داری خودت میدونی ولی به نظرم نیاز به این کیس نداری .
I M A N (18-06-16)
کاربر شهرسختافزار
میگم یک موردی برای یکی از سیستم ها که دیگه خیلی کار حرفه ای قراره باهاش انجام بشه قصد دارم اون سی پی یو FX FX-8320 رو براش تهیه کنم اما خب چون گرافیک نداره و منم نمیتونم هزینه جدا برای گرافیک دیگه بدم میخوام ببینم مینی برای این سی پی یو هستش که خود مین گرافیک داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks