سلام بسیار ممنونم از توضیحات عالی ای که دادید ... نه من اشتباه گفتم رم رو گرفتم ، منظورم این بود که در نظر دارم بگیرم (رم 6000) ... باز حالا اگر رم خاصی مدنظرتون هست ، ممنون میشم بفرمایید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سی پی یو سری 12 هم بله .... باید فعال بشه ولی به قول گفتنی خیلی دنگ و فنگ داره ... بنده برنامه نویسی اسمبلی هستم (amd64) ... میدونم یکی از اشتباهاتی که intel کرد حذف همین AVX512 بود چون درسته که اینسترکشن هاش دو برابر نسبت به AVX2 کش لاین رو درگیر میکنه اما بسیار ارزشمنده چون خود AVX512 هم به چند بخش تقسیم میشه و مخصوصا سری جدید هاش مثل ZEN4 اینسترکشن هایی داره که اصلا پیاده سازیش با AVX2 خیییییلی بیشتر دردسر داره و uop بیشتری هم میگیره (در حد 4 برابر) ... در نتیجه آینده برای AVX512 هست و حتی جایی خوندم که بزودی تو نسل های جدید مجدد اضافش میکنه ولی خب فعلا مجبورم با همین ZEN 4 برم جلو ... البته حالا که فرمودید ، شاید بخوام مدل Ryzen 7 7700X رو بگیرم که تفاوت قیمتیش 5 تومن هست ...
حالا شما تجربیاتتون رو به صورت سخت افزاری فرمودید که البته فوق العاده دقیق و درست بود، ولی بنده نرم افزاریش رو عرض میکنم ... کلا سی پی یو های AMD مخصوصا ZEN 3 و ZEN 4 اگر نرم افزاری که براشون طراحی میشه با اسمبلی باشه که دیگه برنامه نویس بدونه کجا چی رو استفاده کنه ، خییییییلی ارتباط های سریع تری دارن با حافظه ... مثلا اگر یک عملیات انتقال داده از رجیستر به حافظه 2 uops هزینه داشته باشه توی intel ، توی AMD مخصوصا این جدید ها فقط 1 uop هزینه داره ... در واقع ارتباط خیلی سریعتری میتونن سی پی یو های AMD با حافظه داشته باشن تا Intel ولی خب در عوض بعضی عملیات های توی Intel در واقع uops کمتری میگیره نسبت به AMD که این موضوع هم توی ZEN 4 رعایت شده و به جرات میتونم بگم اگر بخوام برای یک سرور که برنامش هم به صورت اختصاصی با اسمبلی نوشته شده باشه و SIMD توش رعایت شده باشه، سی پی یو بگیرم ، صد در صد ZEN 4 میگیرم چون فوق العاده سریعتر هستش ... ما ها در واقع از این جدول استفاده میکنیم برای مشخص شدن uops هر عملیات توی CPU های مختلف ... حتی طبق این جدول ، مزخرف ترین uops یعنی چیزی که واقعا زیاده نسبت به بقیه ماله سی پی یو های
Alder Lake-P
Alder Lake-E
هست .... به همین خاطره که یک برنامه نویس سمت Alder Lake نمیره ....
uops.info - Table

Bookmarks