با سلام خدمت دوستان.
پیرو سوال بالا و پیگیر که انجام شد برچسب گارانتی پشت مادر برد بوده و گارانتی شرکت ویستا (حامی) بود که با ارسال مادربرد به شرکت بعد از پیگیر هر هفته بلاخره بخش پشتیبانی طی تماسی به من اعلام کرد که مادربرد قابل تعمیر نیست و شرکت یک عدد مادربرد نو برای شما تامین و به آدرس شما ارسال خواهد کرد،اما با گذشت یک هفته بعد از این اعلام پشتیبانی شرکت ویستا امروز با من تماس گرفته و اعلام کرد مدل مادربرد شما موجود نیست و شماره کارت اعلام کنید تا برابر کارشناسی انجام شده شرکت مبلغ 1.300.000 تومان بعنوان مبلغ مادربرد نو بحساب شما واریز بشه.
با این تماس من بهشون اعلام کردم نتیجه رو به شما اعلام میکنم بعد از اون یه جستجوی تو اینترنت زدم و دیدم مادربرد مودر نظر که دادم گارانتی الا قیمتش 1.600.000 تومان هست در بازار(موقع خرید من سال 94 من نزدیک 600 خریده بودمش)
مجددا با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم قیمت مادربرد هم اکنون در بازار بالاتر از مبلغی هست که شما اعلام کردید،و پشتیبان عنوان کرد مبلغ اعلامی(1.300.000 تومان) کارشناسی شده هست بدون درنظر گرفتن مالیات بر ارزش افزوده و باقی موارد و ما تعهدی جهت پرداخت مبلغ که در سایت های دیگه هست نداریم بلکه مبلغی رو که کارشناسان ما اعلام کردن پرداخت خواهیم کرد البته اون هم به دلیل نوسانات بازار وگرنه ما تعهد به پرداخت مبلغ فاکتور داریم نه مبلغ که الان تغییر پیدا کرده.
من بهش گفتم شما که اعلام کردید این کالا رو موجود ندارید پس چطور کارشناستون قیمت گذاشته و قیمت در سایر جاها هم که تقریبا 300.000 تومان با قیمت اعلامی شما تفاوت داره پس چه کارشناسی هست؟
بهش گفتم اگه منتظر بمون شرکتتون مادر برد جدید تامین کنه چطور؟ گفت تقریبا یکماه طول میکشه تا براتون ثبت سفارش کنیم اونم بعد یکماه معلوم نیست دقیقا.
اینطوری که من متوجه شدم اینا میخوان بپیچونن اون مبلغ باقی رو.
نظر دوستان چیه ؟
اگه مبلغ رو بگیرم بخوام همون مادربرد رو بگیرم تو دیجی کالا و یکی دوتا سایت دیگه زده 1.600.000 تومان.
مادربرد دیگه با قابلیت های مادربرد هم فکر کنم از این مبلغ بالاتر هست الان!