رو رنگ سفید ثابت میمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلیر سی ماوس هم کردم حتی بدون باتری روشن کردم
رو رنگ سفید ثابت میمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلیر سی ماوس هم کردم حتی بدون باتری روشن کردم
|
|
کنار اون ها نوشته کدوم قطعه باعث بالا نیومدنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم قطعه کنار چراغ هست .
- - - Updated - - -
کنار اون ها نوشته کدوم قطعه باعث بالا نیومدنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم قطعه کنار چراغ هست .
keyone72 (15-10-21)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0012.jpg
keyone72 (15-10-21)
خب دیشب اوکی بود هیچ مشکلی نداشت بعد طبق سرچی که من زدم و کد خطای 90 تو دفترچه از کارت گرافیک نیستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسپیکر رو هم وصل کردم بیپ نمیزنه اصلا
مثلا دفعه اول که بالا نیم اومد رو رنگ مربط له رم گیر کرده بود بعد که اپدیت کردم فهمیدم چون بایوس اپدیت نبوده برای 5800 بالا نمی اومده اینم همینه اون رنگه بنظرم مهم نیست کد خطا مهمه
آخرین ویرایش توسط keyone72 در تاریخ 15-10-21 انجام شده است
دیباگر ایزی داره . کدوم روشن میمونه . هر قطعه ای که روشن میمونه اون باعث بوت نشدن میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این موارد قطعات را از کیس بیارید بیرون که دسترسی کامل داشته باشید .
اگر رم روشن شده . رم ها را تک به تک تست کنید .
این پردازنده را پشتیبانی میکنه . این که الان بالا نمیاد باید سیستم بیرون از کیس تست بشه .
keyone72 (15-10-21)
الان یه رم فقط هست و سی پی یو
گرافیک رو برداشتم
همون ارور 90 و ال ای دی رنگ سفید
لزوما رنگی که روشن میشه ارور نیست
مثلا با ورزن اولی بورد ارور 0d و رنگ نارنجی روشن بود که برای رمه
ولی مشکل اصلی این بود که بایوس باید اپدیت میشد که سی پی یو رو بشناسه
و برای همین برشگردونم به ورزن اولیه خودش با فلش بک
و ارور 0d رو میده که مشخصا بخاطر اینه که 5800 رو نمیشناسه و تو سایتش هم زده بایوس ورژن 1004 به بعد سری 5000 رو ساپورت میکنه
الان ورژن 1004 رو نصب کردم دوباره همون داستان ال ای دی سفید و کد 90
آخرین ویرایش توسط keyone72 در تاریخ 15-10-21 انجام شده است
|
|
مادربرد را ببرید ماتریس بایوس را اپدیت کنند . ورژن Version 2423برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین نسخه باید پروگرام بشه
البته b550 tomahawk ام اس آی و gaming plus با بایوس دیفالت سری 5000 را پشتیبانی میکنند .
keyone72 (15-10-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks