دوستان چرا بیشتر مادربوردها cross firex ساپورت هستن؟ و من در صدد خرید سیستم هستم ایا انتخاب یک مادربورد ارزان مثل h81 و بستن یک core i5 منطقی است؟
دوستان چرا بیشتر مادربوردها cross firex ساپورت هستن؟ و من در صدد خرید سیستم هستم ایا انتخاب یک مادربورد ارزان مثل h81 و بستن یک core i5 منطقی است؟
|
سوالتون واضح نیست . دقیق تر بیان کنید . بستن corei5 روی h81 منطقی هست ولی بهتره از مادربرد با چیپ b85 استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiirt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdiirt (13-06-15)
منظورم اینکه نسبت به sli بیشترمادربوردها cross firex ساپورت هستن. در مورد سوال دوم هم والا بوجه من محدوده ولی با این حال میخوام یه چیزی جمع کنم که بعدا پشیمون نشم بوجه من حدود 1.5 است البته فقط کیس خوب تقریبا همه کار با کامپیوتر انجام میدم.
دوست عزیز چیپ h81 از اسلات PCI-e3 پشتیبانی نمیکنه . تا اونجایی که من دیدم در پلتفرم intel فقط چیپ های اورکلاکینگ یعنی مثلا z97 و z87 و x99 و .... از SLI پشتیبانی میکنند ولی Crossfirex اینگونه نیست .
به نظر بنده ادم نباید مادر بورد رو خیلی بیاره پایین تا قیمت سیستم پایین در بیاد . بهتره به مادر بورد چیپ h97 تهیه کنید مثل msi h97 pc mate که مقاوم هست و امکانات خوبی داره و قیمتش هم کمتر از 400 هزار تومن هستش و بعدا هم توانایی بیشتری در به روز رسانی سخت افزاری سیستم دارید .
آخرین ویرایش توسط viper95 در تاریخ 13-06-15 انجام شده است
mehdiirt (13-06-15)
من فکر میکردم شما میخواهید crossfire انجام دهید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiirt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این بودجه میتوانید یک core i3 4160 و یک GIGABYTE Ultra Durable Series GA-p85-D3T تهیه کنید .
آخرین ویرایش توسط viper95 در تاریخ 13-06-15 انجام شده است
mehdiirt (13-06-15)
mehdiirt (13-06-15)
|
خیلی ممنون از دوستان خوب میشه کارت گرافیک رو در اینده اضافه کرد و فعلا از گرافیک cpu بهره برد. در مورد مادربورد msi از خیلی ها شنیدم کیفیت خوبی نداره ایا این موضوع صحت داره؟ و در مورد کیس هم یک کیس ویرا دارم ماله 9 سال پیش میشه ازش استفاده کرد؟
خیلی خوبه . اگر مادر بورد رو چیپ b85 ببندید در اینده انتخاب بیشتری برای کارت گرافیک خواهید داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiirt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا قبول ندارم . msi واقعا کیفیت خوبی داره و تعداد برگست هایی که در سال 2014 خورده واقعا کم و قابل قبول بوده .
باید ببینید که قطعات مورد نظرتون داخل کیس جا میشه و از نظر خنک کنندگی مشکلی مشکلی نداشته باشه .
mehdiirt (13-06-15), mohammad reza11 (13-06-15)
بله میتونید بعد اضافه کنید و مشکلی نیست . در مورد کیس قدیمی هم مشکلی نیست . فقط پاور رو مناسب تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiirt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdiirt (13-06-15)
مادربورد های msi در ایران تولید میشه؟ البته اینجا جاش نیست ولی ممنون میشم نظرتون رو در مورد مابقی قطعات بدونم در مورد کیس هم طول 47 ارتفاع 43 و عرض هم 20 سانته
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks