DOOM999 (16-06-22), meysam69795 (16-06-22), Speed Racer (17-06-22)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آبی ها usb 3 هستن با سرعت 5 گیگابیت
قرمز ها با سرعت 10 گیگابیت
البته توی نامگذاری کلی کار الکی انجام شد مثلا اومدن اول گفتن 3.1 gen1 و gen 2 بعد کردنش 3.2 gen 1 و gen 2
تو هر کدومشون جن 1 یعنی 5 گیگ و جن 2 یعنی 10 گیگ
البته gen 2x2 هم هست که 20 گیگه، یا اگه تابپ سی تاندربولت باشه (همون شکل یو اس بی تایپ سی تا 40 گیگ هم داره)
در کل اونی که من گفتم تفاوتشون هست یعنی سرعت قرمز ها 2 برابره آبی ها هست.
البته توی بردای دیگه رنگای دیگه هم داریم مثل زرد، سبز، بنفش، یا حتی مشکی اما یو س بی 3
که راه شناختنشون اون علامت یو اس بی کنار پورت هست که اگه دو تا S باشه یعنی سوپر اسپید و 5 گیگ هست
اگه بعد SS عدد 10 داشت یعنی 10 گیگ
اما ماوس رو که میشه وصل کرد به قرمز اما کار اوکی نیست چون ماوس و کیبورد اصلا به سرعت نیاز ندازن و به یو اس بی 2 وصل کنید
چیزایی که سرعت بالاتر میخوان مثل اس اس دی اکسترنال رو به قرمزها و هاردای اکسترنال اینا به آبی ها
جا به جا هم کار میکنن اما خب سرعت 5 گیگابیت برای اس اس دی اکسترنال حداکثر سرعتش رو نمیتونه بده!
To improve is to change. To perfect is to change often
DOOM999 (16-06-22), meysam69795 (16-06-22), Speed Racer (17-06-22)
تشکر از پاسخ.
یه سوال دیگه. این اسپیکر کچلو کجای مادربوردم باید وصل بشه؟
https://s6.uupload.ir/files/85bf4b8a6b17cb47_ajcw.jpg
این وصل نکردن منم میخوام وصل کنم ولی انقدر مادربورد جدیده نمیدونم کجا باید وصل بشه.
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.png
بسیار ساده ست
گوشه پایین برد سمت راست. (که باتری سمت چپش قرار داره)
قسمت کانکتور های فرانت پنل قرار دارن که طبیعتا پین های ریست و پاور حتما وصل هستن و احتمالا led ها.
همونطور که تو نوشته میبینید و من دورش حاشیه قرمز کشیدم نوشته اسپیکر که باید به اونجا وصل بشه.
Speed Racer (17-06-22)
نوشته اسپیکر رو به بالا جا زدم ایا درسته؟ اخه صداش یه جوریه عین سیستم های قدیمی نیس گفتم بپرسم نکنه برعکس جا زدم.
https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۲۰۶۱۶_۱۶۵۲۵۹_n8x0.jpg
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 16-06-22 انجام شده است
نوشته رو به پایین باشه.
اما منظورتون از صداش یه جوریه رو نفهمیدم
شاید اسپیکر کاملا سالم نباشه و صدای متفاوتی بده.
Speed Racer (17-06-22)
اخه قبلا نوشته رو اسپیکر روبه بالا زدم صداش خیلی کلوفت بود الانکه نوشتین نوشته باید پایین باشه و برعکس کردم صدا اوکیه.
برعکس جا زدم و روشنش کردم مشکلی بوجود نیاورده برای مادربورد؟
یه سوال دیگه من سیستم از سایت اگزو گیم خریدم چرا اینطوری درستش کردن رو کیس ر استارت نیست کلیدش گرفتن برای یه کاری دیگه وصل کردن تو عکس کاملا نوشتم
https://s6.uupload.ir/files/f3eb0c0cbf8ac56e_gemm.jpg
تازه صدا و میکروفن هم قطعه فقط پشت مادربورد اوکی هست.
خب یه سری کیس ها هستن که برای ری استارت دکمه جدا ندارن و باید بین دو تا گزینه یکی رو انتخاب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا اگه ریست وصل کنید دیگه دکمه تغییر رنگ غیرفعال میشه و برعکس.
البته کیس های برندهای معتبر و معروف خارجی خودشون جدا از اینکه فن هاشون مستقیم به هاب استانداری وصل میشه که به برد وصل شه برای نورپردازی با نرم افزار برد. به صورت دیزی چین هم وصل میشن که بدون هاب هم بشه استفاده کرد
و بسته به شرکتش یه ریموت میذارن به جای این دکمه که با اون ریموت کنترل کنید نه دکمه روی کیس (البته ریموت رو بعضی کیسهای داخلی هم میذارن) اما اغلب فن هاشون استاندارد نیست سوکتش.
این که صدا رو وصل نکردن یا از کم کاری بوده یا اینکه گاهش اوقات کیس استاندارد نیست و مثلا کابل صداش کوتاهه از اون ور مادربرد قسمت صداش تو دورترین قسمت به فرانت پنل قرار داره و کابل نمیرسه.
اینو باید کیس رو باز کنید و ببینید که آیا کابل نمیرسیده یا اینکه کم کاری کردن. گاهی اوقاتم که برام میارن برای عیب یابی (یکی از بیشترین مشکلات اینه که همیشه میگن اونی که اسمبل کرده درست این کارو انجام نداده و کلی مشکل داشتم از اول)
میبینم اصلا فرانت پنل ها قطع هستن و داستان اینه که خود کیس خراب بوده فرانت پنلش اما اینا نخواستن عوضش کنن و همینجوری به مشتری دادنش، پس میتونه از خرابی پورت کیس هم باشه
در کل یه چیزی رو بگم شما وقتی کار اسمبل رو به یک حرفه ای بسپرید درسته هزینه بیشتری میگیره اما واقعا وقت میذاره برای سیستم.
به بهترین شکل اسمبل میکنه (مخصوصا هر چی سیستم خفن تر باشه اهمیتش بیشتر میشه)
از مدیریت کابل حرفه ای گرفته تا تنظیمات بایوس و آپدیتش بصورت حرفه ای که توی کارایی سیستم و حتی کولینگش اثر میذاره (صرفا منظورم یک XMP ساده نیست هرچند خیلیا همونم انجام نمیدن)
جدا از بهینه سازی های دیگه ای که تو کل داستان صورت میگیره از اسمبل گرفته تا بایوس و فریم ویر، نصب ویندوز آخرین ورژن به همراه تمامی آپدیت های، نصب آخرین درایوها اونم رسمی نه از طریق درایور پک که باقی جاها انجام میدن.
سبک سازی ویندوز، نصب نرم افزارهای مدیریت و نگه داری سیستم، افزایش سرعت و عمر اس اس دی.
آندرولتینگ پردازنده و گرافیک، پروفایل بندی برای کاربری های مختلف که کلی توی کارایی ودما موثر هست.
و کلی چیز دیگه، حتی اورکلاک رم و پردازنده یا پایین آوردن تایمینیگ رم
خب این چیزا رو نباید از شرکت های فروشنده اینا انتظار داشته باشید اولا با آگاهی میگم که خیلیاشون اصلا نمیدننن بعضی از چیزایی که تازه خیلی خلاصه و ساده نوشتم چی هستن چه برسه به اینکه بلد باشن.
بعد اونا الویتشون اینه که هر چی سریعتر سیستم رو ببندن و به مشتری بدن و وقت روش نمیذارن.
مخصوصا که خیلی جاها میگن اسمبل رایگان یا مثلا 50-100 تومن با ویندوز، خب انتظار دارید با این مبلغ چیکار کنن.
یه فرقی باید باشه بین کسی که دو روز وقت میذاره و اونقد بهینه میکنه سیستم رو که تا 10 درجه خنک تر میشه و 10 درصد سریعتر و صداش هم کمتر میشه و عمرش هم بیشتر، و برای مثال توی یک گیم به اندازه اختلاف گرافیک یه مدل بالاتر اف پی اس بیشتر میده! (بدون هیچ هزینه سخت افزاری)
با کسی که میگه نیم ساعته آماده ست.
نه مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام یه سوال داشتم.
من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم وقتی سیستمم روشن بود این قسمت که فلش کشیدم یه لامپ کچلو ال ای دی سبز رنگ روشن میشود همش ولی امروز سیستم روشن کردم هم دیر ویندوز بالا امد هم روشن نشد این قسمت لامپش حتی ر استارتم کرم باز این لامپ روشن نشد یعنی لامپ ثابت نموند یه چمشک زد خاموش موند مشکلی پیش امده برای مادربوردم؟
https://s2.uupload.ir/files/6015ac8db38fd293_mx1y.jpg
.
https://s27.picofile.com/file/846006...fd293_mx1y.jpg
عکس گذاشتم.
ر استارت هم میکردم یا میکونم یک لحظه لامپ رنگ قرمز و بعد رنگ سفید میشه و بعد رنگ لامپ سبز میشه و خاموش میشه رنگ لامپ های که نوشتم. از روز اول همینطوری بوده ولی فکر کنم وقتی روشن میکردم سیتسمو یعنی دسکتاپ بالا میومد این لامپ همش سبز روشن میموند.
حیف حافضم 6 ثانیه اس چیزی یادم نمیمونه ولی واقعا فکر کنم وقتی سیستم روشن بود این قسمت لامپ سبز هم روشن میموندا. عجیبه. ممنون میشد بگید چیزیش شده یعنی سیستمم یا نه همه چیز اوکی هست.
اضافه کنم سلامتی هارد اس اس دی که فقط برای ویندوز هست الان چک کردم زده 99 درصد اخه چه زود عمرش داره میگزره عجیبه. امکان داره بخاطر همین باشه دیگه اون لامپ سبز روشن نمیمونه ثابت؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 19-02-23 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks