ممنون مخلصم. Sabertooth خریداری شدنقل قول:
Printable View
ممنون مخلصم. Sabertooth خریداری شدنقل قول:
من اگر زبان انگلیسیم قوی بود دوست داشتم تایپیکی ایجاد کنم برای آمار و یا چارت طول عمر و کیفیت برند مادربوردها در چیپست های مختلف، کارت گرافیک و پاور که در سایتهایی معتبر خارجی مثل tomshardware techspot newegg guru3d overclockers overclock3d ثبت شده
دوست من پیشنهاد خوبی هست مثل این پیشنهادی که گفتید رو امید عزیز زحمتش رو میکشن روی محصولات گیگابایت و تستهاشو توی سایت قرار میدن ولی اگه برای دیگر برندها هم این اتفاق بیوفته خیلی بهتر هم میشه . البته باید به این مسئله هم اشاره کرد که ابن کار نیاز به وقت زیادی داره چون برنده یکی دو تا نیستند و زمان زیادی رو این کار احتیاج داره.
من چندتا رو واسه نمونه میگذارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هر چی میگیری AM3+ از MSI نگیر .
برندهای دیگه متاسفانه تمایل به همکاری و پشتیبانی آنلاین برای کمک به کاربران نیستند . تنها نماینده گیگابایت تا این به حد استاندارد های جهانی نزدیک شده که برای پاسخگویی به مشتریان و کاربرانش اقدام به ایجاد انجمن پشتیبانی کرده .نقل قول:
بله درست میگید اینم یکی از اشتباهات بزرگ برندهای مختلف هست و باید طوری بشه که اونها هم مثل گیگابایت مسئو لیت پذیر باشن و مشتری مداری رو سر لوحه ی کارشون قرار بدن و نسبت به تولیدادتشون احساس مسئولیت کنند چون راه اصلیش هم همینه برای همین هست که تو بازار هر جا که میری البته اگر فروشنده به سود خودش زیاد فکر نکنه اولین پیشنهادشون محصولات گیگابایت هستنقل قول:
دقیقا درسته . الان ببینید چه تعداد از مشکلات کاربران در انجمن گیگابایت بدون مراجعه به گارانتی حل شده است . امیدوارم مشتری مداری بیشتری از سوی برندهای دیگه شاهد باشیم .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله امید عزیز من هم امیدوارم تو تمام برندها پشتیبانی خوب رو سر لوحه کارشون بذارن و در این مقوله هم بین برندها یه رقابت سالم به وجود بیاد چون این رقابت سودش به نفع مشتری و کسایی هست که قطعات رو تهیه میکنند.نقل قول:
الان اون کاربری که بالای 5 میلیون صرف خرید لپتاپ msi کرده بودید . یک نفر از شرکت گارانتی دهنده این برند سعی بر حل مشکل اون کاربر نکرد . یا مادربرد اسوسی که مشکل خاموش شدن داشت . حمایت از مشتری نباشه اون شرکت پشتوانه اش رو که خریداران هستند رو از دست میده .نقل قول: