دما خیلی بالاست . توصیه نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما خیلی بالاست . توصیه نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (26-01-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم بد نوشتم یا بد خونده باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزار اینطوری بپرسم دما یا همون گرما 75 برای سی پی یو در حال بازی و برای 1 ساعت بازی مشکلی نیس؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 26-01-17 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
خیلی بالاست . برای این پردازنده به شدت بالاست . یک نوتوس 200 بگیر خیال خودت رو راحت کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (26-01-17)
کاربر شهرسختافزار
حرف شما درست ولی فعلا تو فکر هارد جدید هستم کولر نمیتونم الان بگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی خود سایت اینتل داره میگه دما تو لود بالا و 100 درصد گرما یا همون دما 72 خوب
https://ark.intel.com/products/80817...up-to-3_40-GHz
خوب مال من تا 75 میره مشکلی نیست که فکر کنم یکم بیشتر میره دیگه
اون ماکزیمم دمایی هست که پردازنده میتونه کار کنه . نه دمای نرمال . چطور به این نتیجه رسیدی که این دمای نرماله!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من به نتیجه ای نرسیدم مال منم 100 درصد داره استفاده میشه و ماکزیمم نمیشه بنظرت؟ من کی گفتم نرماله...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی خیلی سنگینه. بعضی بازی ها سی پی یو مهور هستن بعضی بازی ها هم گرافیک مهور. این باید در نظر گرفت.
برای مثال بازی
لینک توضیحات یادم نیس...
برای مثال سی پی یو
Intel CPU Temps - Haswell
http://s3.picofile.com/file/82841146...1743_2_png.png
در توضیح عکس سی پی یو من گفته نشده ولی زیاد فرقی بینشون نیس چون هر چی باشه از سریع core i5 هست.
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 28-01-17 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
من با راهنمایی شما بلخره یه کولر برای سی پی یو خودم خریدم البته هرچی تو محل خودم گشتم نشد 200 پیدا کنم این پیدا کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GREEN Notus100-PWM CPU Cooler
و 60 تومان خریدم و فکر کنم خوب باشه نظر شما چیه؟
بله خوبه . البته قیمتش حدود 50 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (24-05-17), SajjadKhati (24-05-17)
کاربر شهرسختافزار
خوب من اینجا برام یه سوال پیش امده چون خودم نصب کردم ایا اینطوری درسته. الان فنش سمت راستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s9.picofile.com/file/8295836384/DSC00044.JPG
ایا همینطوری نصب کردم در جهت درست قرار داره؟ باد میزنه رو به جلو و فن پشتم هوای گرم میکشه از کیس بیرون دیگه و درست نصب کردم کولر درسته؟
جهت نصب درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks