خواهش می کنم دوست گلم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مانیتور شما 720P هست،جناب واقعا اشتباهه که بیشتر از گرافیک RX 570 یا GTX 1050 Ti بخواید هزینه کنید.همین گرافیک ها میتونن تا آخر سال 2020 تمام بازی هاتون رو بر روی مانیتور شما با حداکثر گرافیک اجرا کنن.

چرا خرید GTX 1070 برای مانیتور 720P اشتباه محض هست»
چون گرافیک 1070 برای رزولوشن های بسیار بالا تر مثل QuadHD 2560x1440 طراحی شده، و در اونجا هست که خودش رو نشون میده و رزولوشن 3840x2160 هستش که این گرافیک رو به چالش میکشه! ولی برای رزولوشن 1280x720 این گرافیک بازی ها رو روی 200 فریم اجرا میکنه! حدودا 3.5 برابر ورودی مانیتور شما!! یعنی همه ی قدرتش هدر میره.

الآن اگر میخواید سی پی یو بخرید که گلوگاه ایجاد نشه،براحتی Core i3 کافیتون هست،حتی پنتیوم هم کافی هست.
ولی برای محکم کاری و آینده نگری، من سی پی یو رایز AMD 1400 رو پیشنهاد میدم، 4هسته 8رشته پردازشی، تقریبا بی نیازتون میکنه. مثل Core i5 7600 میمونه و هیچ گرافیک زیر 3میلیون تومنی رو باتلنک نمیکنه.

باتلنک بیشتر برای بیش از 60 فریم مد نظر هست و بحثش یکم طولانیه.

ولی برای نیاز شما، 4میلیون زیاد هم هست من فکر میکنم شما با 3میلیون میتونید یک سیستم گیمینگ 720P بسیار خوبی داشته باشید.
با 4میلیون شما میتونید مانیتور فول اچ دی بخرید و سیستم گیمینگ فول اچ دی داشته باشید. (فول اچ دی = 1080P )

در خدمتتون هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب مانیتور رو در آینده تهیه میکنم...ینی شما میگید 1070 نخریم؟؟این سی پی یویی که گفتید فیمتش چنده؟؟از corei7 2600 قوی تره؟؟