بله گرامی .کاملا مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein019940 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس فعلا میشه با همین سیستم و خنک کننده تا یکسال یا حداکثر باهاش کار کرد؟
بله گرامی .کاملا مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein019940 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hossein019940 (03-06-15), nima_hl (03-06-15)
|
ممنون بابت پاسخگوییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (03-06-15)
hossein019940 (03-06-15)
حتمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم رو درستش میکنم
امید جان فکر نکنم این پلتفرم از رم 8 گیگابایتی پشتیبانی کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماکزیمم رمی که روی این پلتفرم پشتیبانی میشود 4 عدد تیغه 4 گیگابایتی است
AMD>INTEL (03-06-15), hossein019940 (03-06-15)
نیما جان مادربرد من با چیپ amd 785g هست . یک رم 8 گیگ نصب کردم .البته چون سه رم 4 گیگ دارند . میتونند یک رم چهار گیگ اضافه کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته پیشنهاد نیما جان هم خوبه . اگر بتونید رم مشابه قبلیتون رو پیدا کنید هزینه کمتری باید بپردازید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ببخشید پردازندهAmd A10-5750M برای کارت گرافیکRadeon R9 290X گلوگاه درست میکنه؟؟؟ باتشکر.
آخرین ویرایش توسط Sadeghfakhraian در تاریخ 07-06-15 انجام شده است
این پردازنده APU که شما میگید برای لپتاپ هست به گرافیک pc چه ربطی داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Sadeghfakhraian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks