سلام
کدام یک از این دو مادربرد میتونه 8700k ساپورت کنه؟
MSI z270 gaming m5
MSI B250 pro-vh
کاربر شهرسختافزار
سلام
کدام یک از این دو مادربرد میتونه 8700k ساپورت کنه؟
MSI z270 gaming m5
MSI B250 pro-vh
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط e5m5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچکدام
برای پردازنده های نسل هشتم و نهم باید مادربردهای سری چیپست 300 اینتل تهیه کنید .
کاربر شهرسختافزار
اگر بایوس رو آپدیت کنم چی؟
2 تا از هسته ها هم کار کنه من راضی هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه دوست عزیز نمیشه چون اینتل جلوی این کار را گرفته و پشتیبانی نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط e5m5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هیچ راهی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ﺍﮔﺮ ﺑﺎﯾﻮﺱ ﺭﻭ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﻨﻢ ﭼﯽ؟ 2 ﺗﺎ ﺍﺯ ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎ ﻫﻢ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻪ ﻣﻦ ﺭﺍﺿﯽ ﻫﺴﺘﻢ
نه عزیز دل برادر . توضیح دادم . اینتل سری 300 را برای همین ساخته است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط e5m5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من تازه واردم نمیدونم این انجمن چه جوریه
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط e5m5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks