با سلام
مدتی هست که دستگاه من هم ریست می شود و هم خاموش می شود البته در بیشتر مواقع که این مشکل پیش آمده است 98 درصد مواقع ریست می شود.
برای مثال مثلا دارم با کامپیوتر کار می کنم یکدفعه سیستم ریست می شود یا مثلا سیستم را ریست می کنم در قسمت بوت که می نویسد PRESS ANY KEY TO F2 برای مثال چند دقیقه یا مثلا حتی 15 دقیقه بر روی این قسمت صبر می کند و بعد ویندوز بالا می آید و بعد برای مثال یکدفعه سیستم ریست می شود و بدون هیچ مکثی سیستم سریع بالا می اید زمان مشخصی ندارد برای مثال نهایتا اوایل که این اتفاق افتاده بود تا دو هفته مشکلی نداشتم بعد یکدفعه ریست می شد که جدیدا چند روزی هست که خیلی شدید تر شده برای مثال موقعی که بر روی بوت مکث می کند دستگاه را خاموش می کنم و بعد روشن می کنم می بینم باز مکث می کند و بعد خاموش می کنم و بعد روشن می کنم می بینم بدون هیچ مشکلی و مکثی سریع دستگاه بالا می آید و بعد موقعی که بر روی بوت مکث می کند یا صبر می کند البته چند مرتبه پشت سر هم که این اتفاق افتاد دستگاه را خاموش کردم و یکی از SSD ها را خارج کردم و بعد روشن کردم دیدم بدون هیچ مشکلی سیستم بالا آمد و بعد باز ریست می کنم می بینم باز مکث می کند معمولا مکث که می کند شاید از 1 دقیقه یا خیلی خیلی بیشتر باشد زمان مشخصی ندارد بعضی موقع ها خسته می شوم و سیستم را ریست می کنم یک بار چندین بار پشت سرهم این اتفاق افتاد یعنی هی مکث می کرد و من کارت گرافیک را خارج کردم و در یک اسلات دیگر مادربرد جا زدم و تا چند روز راحت بودم و بدون هیچ مشکلی نه ریست می شد و نه در هنگام بوت مکث می کرد و بعد از چند روز باز مشکل شروع شد حتی دارم با سیستم کار می کنم یکدفعه صفحه BLUE SCREEN نمایش داده می شود و مجبور می شوم سیستم را ریست کنم چند مورد نه خیلی زیاد مثلا از طریق بوت WINDOWS LIVE اجرا می شود و می بینم موقع بالا آمدن WINDOWS LIVE یکدفعه پیغام HARD EROR را نمایش می دهد این مورد خیلی خیلی کم اتفاق افتاده است یکبار هم وقتی که سیستم را ریست کردم و ویندوز بالا آمد پیغام HARD EROR را نمایش داد و سیستم ریست شد.
با نرم افزار BurnInTest که سیستم را تست کردم CPU مشکلی نداشت و حتی رم هم مشکلی نداشت و USB PLUG و SERIAL PORT هر کدام دو تا ERROR دادند.
DISK را که تست می گیرم سیستم BLUE SCREEN را نمایش می دهد.
البته PARALLEL PORT را هم تست کردم 1 ERROR داد
ممنون می شوم راهنمایی کنید
مشخصات سیستم :
ROG STRIX E-GAMING TRX40
AMD 3970X
GREEN 1200
RAM GSKIL
با تشکر

Bookmarks