با سلام خدمت اساتید محترم
من میخواستم یه فنوم چهار هسته ای بخرم اما یکم قیمت ها مختلفه
برای مثال به نظرتون تفاوت b97 و 965 black در اون حدی هس که هشتاد تومن بیشتر هزینه کرد برای 965 ????
Sent from my SM-G316HU using Tapatalk
با سلام خدمت اساتید محترم
من میخواستم یه فنوم چهار هسته ای بخرم اما یکم قیمت ها مختلفه
برای مثال به نظرتون تفاوت b97 و 965 black در اون حدی هس که هشتاد تومن بیشتر هزینه کرد برای 965 ????
Sent from my SM-G316HU using Tapatalk
|
به نظرم خرید b97 منطقی تره مصرفش هم کمتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PARS_SUN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PARS_SUN (05-07-16)
تشکر...میشه بفرمایید این پردازنده l3 کش داره یا نه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه یجا زده 6 مگ یجا هم زده نداره...واقعا گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید
Level 3 cache size Shared 6 MB 48-way set associative cacheبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PARS_SUN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله داره
PARS_SUN (05-07-16)
بازم ممنون..میبخشید که این سوالو اینجا میپرسم اما بنظرتون حداکثر چه پردازنده ای مناسبه رو این مادربرد نصب بشه ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.asus.com/Motherboards/M5A78L/overview/
الان میخوام همین b97 رو بندازم ولی بعد ها اگه بخوام ارتقا بدم مطمعنا باید fx بندازم
پیشنهاد شما نهایت چه پردازنده ای
پیشنهادم فنوم های 6 هسته ای به خصوص 1090 هست . از هر لحاظ مناسبن . تو سری fx هم 8370 خوبه .فقط باید فن خوب تهیه و بایوس را اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PARS_SUN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PARS_SUN (05-07-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks