اقا سلام من یه پردازنده amd athlon (tm) 64 processor 3500+ 2.20GHz دارم . دماش به 67 درجه هم میرسه . این دما نرماله؟ توی بازی تست نکردم تا چقدر میرسه . از وقتی کارت گرافیک رو عوض کردم انقدر زیاد شده. کمک کنید لطفا .
کاربر شهرسختافزار
اقا سلام من یه پردازنده amd athlon (tm) 64 processor 3500+ 2.20GHz دارم . دماش به 67 درجه هم میرسه . این دما نرماله؟ توی بازی تست نکردم تا چقدر میرسه . از وقتی کارت گرافیک رو عوض کردم انقدر زیاد شده. کمک کنید لطفا .
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parham1383 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دما بالا نیست . ولی اگر خمیر حرارتی خوب تهیه کنید دما از این هم بیشتر کاهش پیدا میکنه .
کاربر شهرسختافزار
حداکثردما چقدر باید باشه؟
تا 69-70 نباید بیشتر بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parham1383 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما این وضعیت برای دمای لپتاپ من منطقی هست ؟
temperature.pngtemp2.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم به خاطر این دمای لپتاپ ، که زیر دست چپم داغ میشه و البته سطح زیر فن که دست میزنم خیلی داغ میشه به حدی که باید دستم رو بردارم .
چندماه پیش بود که فن رو کامل عوض کردم. و خمیر سیلیکون تازه زدم.
البته سعی کردم با نرم افزار hwinfo سرعت فن رو رو حداکثر ثابت کنم که الان این عکسهای بالا نتیجه اش شده .
hwifo.png
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط variable برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال کردن در تاپیک سایر کاربران خلاف قوانینه . یک تاپیک جدید ایجاد کنید .
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر بخوام یه فن بهتر تهیه کنم پیشنهاد شما چیه چون فن اورجینال هستش
نوتوس 100 میتونید تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parham1383 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایتون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks