- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ممنونم از زحمت شما از پاسخ شما...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما رو چند ساله تو این فروم میشناسم انسان با دانش و با تجربه ای هستید
همه اینکارها رو که گفتید انجام دادم خود فن سالم هستش فقط صدایی از پمپاژ نمیاد که به احتمال زیاد مایع لیکوئیدش تموم شده..فن دیفالت اینتل رو نصب کردم دما روی 25 درجه اومده و تو کارهای سنگین 60 درجه است و اصلا انتظار نداشتم اینطوری دما بیاد پایین اون هم با یه فن معمولی .در حالی که حداقل دو ساله با فن گرین من دمای 25 تجربه نکرده بودم.
مشکلی که در حال حاظر دارم یکی دو بار صفحه ویندوز پارازیت رنگی ایجاد شده و سیستم هنگ کرده و بعدش که سیستم رو خاموش روشن کردم هر چند ثانیه اتومات خاموش میشه و بوت نمیشه که فکر میکنم میتونه مشکل از مادربرد باشه اسلات دوم رم رو نمیتونه راحت بخونه چنین چیزی دارم برداشت میکنم .تو سی پی یو و کارت گرافیک هیچ مشکلی نمیبینم احتمالا اسلات رم دوم رو بردارم وفقط از اسلات یک رم تو سیستم استفاده کنم. چند ماه پیش هم همین مشکل رو داشتم اسلات رم دوم رو برداشتم درست شد. این اواخر رم جدید خریدم ولی ظاهرا مشکل از مادربرد هست به هر حال ممنونم از زحمتتون

Bookmarks