با سلام خدمت دوستان یه باندل کارکرده پردازنده 7700K و مادربورد MSI Z270 Gaming Pro با قیمت خیلی مناسب از یکی از دوستام میخوام بخرم میخواستم بدونم مشکل کج شدن cpu و سوکت مادربورد تو این نسل هم هست یانه با کولر Green Notus 400-PWM

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

خرید پردازنده و مادربورد کبی لیک
 خرید پردازنده و مادربورد کبی لیک
                با سلام خدمت دوستان یه باندل کارکرده پردازنده 7700K و مادربورد MSI Z270 Gaming Pro با قیمت خیلی مناسب از یکی از دوستام میخوام بخرم میخواستم بدونم مشکل کج شدن cpu و سوکت مادربورد تو این نسل هم هست یانه با کولر Green Notus 400-PWM
آخرین ویرایش توسط EBI1360 در تاریخ 29-04-18 انجام شده است
|  | 
 پاسخ: خرید پردازنده و مادربورد کبی لیک
                قبل خرید سوکت را چک کنید . البته اگر بدون مشکل گیم ها و تست ها اجرا میشه جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EBI1360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با دقت پردازنده و کولر نصب بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد . بالای 70-80 تا سیستم کبی لیک بستم یا تست کردم مشکلی ندیدم
DOOM999 (30-04-18), Mohammad-RI (29-04-18)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

چک کردم سالم هست فقط برای خودم سوال که اینتل اون مشکل کج شدن پردازنده رو تو نسل هفتم برطرف کرد یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
                مشاهده نشده . مگر توسط خود کاربر مشکلی ایجاد بشه . فشار بسیار زیاد من تا به حال ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EBI1360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (30-04-18), Mohammad-RI (30-04-18)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

خیلی ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks