با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
از راهنمایی شما ممنونم
من sql server کار می کنم و همچینن c# و خیلی کارهای من بر روی vmware هست مثلا برای مجازی سازی مثلا 4 یا 6 vmware باز می کنم که اصلا با دستگاه خودم قابل انجام نیست چون باید به هر کدام 4 هسته بدهم نرمال یا دو هسته بدهم و 6 یا 4 گیگ رم یا حتی بیشتر چون من دارم برنامه نویسی به صورت حرفه ای کار می کنم و شاید هم در کنار vmware کار کردن یک آنتی ویروس هم بزنم کلا دستگاه قوی می خواستم داشته باشم که هم لذت آنرا ببرم و هم از جهت کارایی کم نیاورد من نمی خواهم پول خودم را هدر بدهم می خواهم حداکثر 6 یا 7 سال یا حتی بیشتر این سیستم را داشته باشم یا حداقل اگر پاور خراب شد بعد از مثلا 5 سال اونو تغییر بدم چون من می خواهم ssdi های با کیفیتی بگذارم با عمر طولانی و می خواهم حداکثر تا 4 یا 5 سال راحت با ssd ها کار کنم
چون خود شما می دونید هر روز اجناس گرونتر می شود و تورم بیتشر می شود گفتم یک سیستم فوق عالی بگیرم که نظیر نداشته باشه که هم لذت آنرا ببرم و هم کارایی برام داشته باشه چون واقعا این سیستم می دونم خیلی قوی هست اما راحت برام کار می کنه چون م نبا vmware مثل یک شبکه کار می کنم برای همین دارم سیستممو تغییر می دهم می تونم یک i9 8 هسته ای بگذارم نهایتا مثلا 16 یا 17 میلیون فرقشه اما می دونم بعدا کم می یارم
ممنون می شوم منرا راهنمایی کنید که چه مادربردی برای این cpu تهیه کنم لطف می کنید.

پاسخ: خرید cpu 2990wx با مادربرد مناسب
 پاسخ: خرید cpu 2990wx با مادربرد مناسب

Bookmarks