سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xPassengerx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما با یک پاور دیگه تست کنید .
سلام وقت بخیر
من چند ماهی هست که سیستمم رو اسمبل کردم و همه قطعات خریداری شده هم نو بودند
متاسفانه ۲ روزی هست که سیستم ناگهانی خاموش میشه و بعد ۲ تا ۳ ثانیه خودش روشن میشه
بعضی وقتا نیم ساعت تا یک ساعت روشن میموند کار میکرد بعد اینجوری میشد
و بعضی وقتا هم توی یک دقیقه چند بار خاموش و بعد چند ثانیه روشن میشد ( پشت سر هم حتی ویندوز رو هم لود نمیکرد )
کابل پاور رو عوض کردم ولی حل نشد
ویندوز رو هم عوض کردم باز هم حل نشد
تمام درایور ها و ویندوز آپدیت بودند
به بیرون مراجعه کردم و سیستم رو کمی تست انجام دادن گفتن پاور و کارت گرافیک سالمه
همه قطعات هم هنوز گارانتی دارن ( به غیر از CPU )
مشخصات سیستم
مادربرد Asus b660p d4
CPU core i7-12700
هارد یک ترا
Ssd Samsung pm9a1 512 m.2
رم 1x adata ddr4 3200 16g pc4-25600
واتر کولینگ deepcool LS520
کارت گرافیک Asus rtx GeForce 3060 12g
پاور Asus Rog strix 750W gold
الان هم که دارم این موضوع مینویسم تست کردم و دیدم سیستم رو تا روشن میکنم به دو ثانیه نمیکشه خاموش میشه و بعد دوباره خوش روشن میشه و پشت سر هم ادامه داره برای همین کلا خاموشش کردم
ممنون میشم اگه مشکل رو بگید
باتشکر
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xPassengerx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما با یک پاور دیگه تست کنید .
سلام
سیستم رو که بردم بیرون نشون بدم خود مغازه دار با پاور خودش امتحان کرد و گفت حدود 1.5 تا 2 ساعت روشن بود و یک بار هم خاموش روشن شد
یک سری تست ها انجام داد و تنظیمات بایوس و آپدیت گرافیکی و همچنین خمیر CPU رو عوض کرد و اگر اشتباه نکنم یکی از کابل های پاور 4 پین بوده که 8 پین رو وصل کرده و گفت ببرم خونه تست کنم که اگر دوباره خاموش شد پاور رو جدا کنیم و برای ارسال به شرکت گارانتی آماده کنم که متاسفانه تو خونه حدود 2.5 سیستم روشن بود و یک گیمی هم نصب کرده بودم که یهو وسط گیم 10 ثانیه فریز شد و بعدش دوباره خاموش و روشن شد
الان به نظر شما مشکل از پاور هست یا از قطعه دیگری مثل مادربرد یا ... میتونه باشه ؟ چون اون فریز شدن قبل خاموش روشن یکم برام عجیب بود چون اوایل فریز نمیشد
آخرین ویرایش توسط xPassengerx در تاریخ 08-04-24 انجام شده است
پیشنهاد میکنم به شخص وارد مراجعه کنید .
فریز شدن هم میتونه از پاور هم باشه
پاور هم باید با یک پاور قدرتمند و استاندارد تعویض بشه
از طریق برنامه hwmonitor دمای چیپست رو چک کنید .
احتمال اورهیت شدن چیپست مادربرد هم به دلیل خرابی و نقص چیپست هم وجود دارد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks