سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ قیمت ، در جریان نیستم .
در حد سرور شرکت ، بستگی به شلوغی سرور و همچنین قیمت داره . من درباره ی سرورهای شلوغ یا بسیار بسیار شلوغ اینو گفتم .
اما اگه سرور در حد یه شرکت ساده و کلا سرورش خلوت باشه و چندان درخواستی از سرور نشه و کلاینت های چندانی بهش همزمان درخواستی را ندن ، در این صورت باید برآورد هزینه کنید که سیستم و پردازنده ی زئون براتون به صرفه تر هست یا سیستم و پردازنده های دسکتاپ .
دقت کنید که پردازنده های دسکتاپ ، معمولا بخاطر فرکانس بالاتر ، سرعت بیشتری دارن .
فرمول خاصی وجود نداره . هر چی کلاینت هایی که به سرور در شرکت تون متصل هستن ، تعداد درخواستِ همزمان شون به سرور بیشتر باشه ، به پردانده با تعداد هسته ی بالاتری نیاز هست .
اینکه چه تعداد هسته برای سرور نیاز هست را به متخصص سیستم عامل سرور باید بگید . من با ویندوز سرور کار نکردم و نمیدونم فرضا task manager داره یا نه . فرضا اگه داره ، میتونید در زمان اوج باری و اوج درخواست های کلاینت ها به سرور ، رصد کنید که حداکثر ، چند درصد از cpu ، استفاده میشه؟

Bookmarks