سلام.وقت بخیر.سیستم روشن نمیشه و پاور سالمه میخوام مادربرد رو بدون اینکه قطعه ای بهش وصل کنم تست سلامت کتم.آیا امکانش هست؟
سلام.وقت بخیر.سیستم روشن نمیشه و پاور سالمه میخوام مادربرد رو بدون اینکه قطعه ای بهش وصل کنم تست سلامت کتم.آیا امکانش هست؟
|
این تستی که شما میگید فقط یک تعمیرکار میتونه انجام بده فقط به منظور ولتاژگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ادیس خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تست دقیق مادربرد باید قطعات متصل باشه بهش
سلام قطعات دیگ رو چی میشه تکی تست کرد.چون سیستمم یهویی خاموش شد و دیگ روشن نشد.
راه درستش تعویض قطعات با قطعات سالمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ادیس خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پاور را تست کردی و باز هم سویچ نمیشه مخصوصا بدون گرافیک یعنی مادربردت مشکل خورده .
پس اول سیستم را بدون گرافیک روشن کن اگر سویچ شد که گرافیکه
اگر نشد باید روی پاور و مادربرد تمرکز کنی
ادیس خان (28-04-19)
سلام شرمنده ولی گرافیکم آنبرده.راه تست کردن داره؟اگر مادربرد مشکل داشت و قطعات سالم بذارم قطعات سالم مشکل پیدا نمیکنه؟پاور بیرون تست کردم روشن شد.اینم یادم رفت بگم قبل اینکه کاملا خاموش بشه روشن میشد ولی ویندوز بالا نیومد و بوق میزد بلند ولی غیر ممتد
پاور باید با یک پاور مطمئن چک بشه اون روشن شدن تست نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ادیس خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام.با یک پاور سالم تست کردم ولی روشن نشد.نفرمودین تست گرافیک آنبرد امکان داره؟قطعات چی؟
مدل مادربرد رو ننوشتی مادربردهای قدیمی گرافیک آنبرد داخل چیپست هست ولی روی بردهای جدید داخل پردازنده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ادیس خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم رو بنویسید تا بهتون بگم
سلام مدل مادر برد giga ga-g31m-es2l
چیپ شمالی این برد دارای گرافیک آنبرد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ادیس خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks