باسلام خدمت شما : سی پی یو من Core i7 2600 است یک خمیر سیلیکون با کیفیت و قیمت مناسب معرفی کنید.
باسلام خدمت شما : سی پی یو من Core i7 2600 است یک خمیر سیلیکون با کیفیت و قیمت مناسب معرفی کنید.
|
Thermal Right Chill Factor IIIبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30t
kazaroonishahrsakhtafzar (30-11-15), Saeid.smxo (16-05-16)
ممنون از شما فقط من چون اولین بارم هست می خوام این کار انجام بدهم یه توضیح مختصر می دهید چگونه از این مدل استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اندازه دو تا عدس وسط cpu میزنید . بعد هیت سینگ رو قرار بدید . قبلش خمیر قبلی رو تمیز کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (01-12-15), kazaroonishahrsakhtafzar (30-11-15), momo000000 (30-11-15), Saeid.smxo (16-05-16), SOHR@B (30-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks