haswell-e هست گرامی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بفرمایی پردازنده من از کدوم دسته از هاسول هستش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
haswell-e هست گرامی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza.kish (02-09-15)
|
خیلی ممنون
Gold ya bronze
گرین چطوره قیمتش پایین هست؟
گرین کیفیتش پایین هست؟
گرین هم بدک نیست . ولی وقتی برندهای معتبر جهانی وجود دارد . اونها رو بیشتر توصیه میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gold بگیرید سری ونگارد .
mrtz.elf (02-09-15)
یک سوال هم الان یادم افتاد
تو یک سایت نوشته بود این اورکلاک سی پی یو شانسی هست یک سی پی یو ممکنه ۴.۵ghz stable اور شه عین همون سی پی یو امکان داره تا ۴.۲ stable اور شه
قضیش چیه این من توهم زدم یا همچین چیزی هست
آخرین ویرایش توسط mrtz.elf در تاریخ 03-09-15 انجام شده است
ببخشید با پاور ۶۵۰ میشه این cpu رو اورکلاک کرد؟
بله کاملا جواب میده برای اورکلاک . پردازنده ها بگیر و نگیر دارند ولی در مورد این فرکانسهای زیر 4600 بدون افزایش ولتاژ فقط با بالا بردن ضریب جواب میده . جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amd95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر نیست بجای کولر هوا یه کولر مایع گرفت توی این رنج قیمت؟
AMD>INTEL (02-09-15)
|
بهتر از چه لحاظ ممکنه تو اورکلاک بخوبی جواب نگیرن . بعد واتر کولینگ های مدار بسته بعد یک مدت دیگه قابل استفاده نیستند به دلیل خشک شدن coolantبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amd95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (08-09-15)
Deep cool gamer 240 capitan
- - - Updated - - -
بدون نگهداری در صورت نیاز میشه مایع رو با آب تعویض کرد اینطور نیست؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks