درود بر شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستمون از مورد خوبی نام بردند که من هم این شکل مقایسه رو بیشتر می پسندم تا اینکه به بنچمارک های کلی و نظرات شخصی بپردازیم.
الان تا سقف بودجه ی 250 تومن من هم پردازنده ی Core i3 2120 رو انتخاب میکنم.
نمیشه به طور کلی در باب مقایسه ی اینتل و AMD نظر داد که "از هر برندی..."!! اگر هم دو برند احیانا در کاربری X مساوی بودند،در مرحله ی بعد باید بررسی بشه که در سایر کاربری ها کدام محصول برتری داره تا در نهایت یک محصول انتخاب بشه.در ضمن بنچمارک های گرفته شده از سایت های جهانی سخت افزار،معتبرترین شاخصی هستش که میشه بهشون رجوع کرد! بیایید و با منطق و بدون تعصب خلاف این امر رو ثابت کنید.
برگردیم به بحث خودمون و برای قدم اول تا سقف 250 تومن مقایسه در کاربری گیم در تمامی شرایط،ریزولوشن ها و پردانده های گرافیکی مختلف داشته باشیم.
پردازنده های Core i3 2100 و Core i3 2120 از اینتل و پردازنده ی AMD FX 4100 در محدوده ی بودجه ی مقایسه ای ما قرار میگیره. از اونجایی که من بنچمارک معتبری از I3 2120 در مقابل AMD Fx 4100 ندیدم،سراغ Core i3 2100 رفتم که 200 مگاهرتز فرکانس کاریش پایینتر از Core i3 2120 هستش.
این لینک بنچمارک گرفته شده هستش و دو پردازنده نامبرده با کارت های گرافیک زیر در ریزولوشن و ستینگ های مختلف تست گرفته شدند:
AMD Radeon HD 5570
650 MHz GPU, 1 GB DDR3 at 900 MHz
AMD Radeon HD 6770
850 MHz GPU, 1 GB GDDR5 at 1200 MHz
AMD Radeon HD 6850
775 MHz GPU, 1 GB GDDR5 at 1000 MHz
AMD Radeon HD 6950
800 MHz GPU, 1 GB GDDR5 at 1250 MHz
در تست های گرفته شده تلاش بر این بوده که تنظیمات هر گیم به نحوی اعمال بشه که حداقل 30 فریم بر ثانیه،نرخ اجرای گیم باشه،چرا که این نرخ،حداقل مقداری هستش که از سوی اکثر کمپانی های سازنده گیم برای اجرای نسبتا روان یک گیم اعلام شده.
مدل گرافیک و پردازنده،نوع تنظیمات بازی،ریزولوشن و تمامی فاکتورهای لازم برای درک نتایج در خود جدول بنچمارک ها تشریح شده،پس در این باره توضیح بیشتری نیاز نیست.
StarCraft IIتست اول:
Performance Target: 30 FPS Minimum
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جمع بندی این تست:در تمامی شرایط و نتایج برتری i3-2100 محسوس هست.
ادامه در پست های بعدی.
Bookmarks