برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
شما موس و کیبورد رو به پورت های دیگه وصل کن ببین کار می کنن. (اگه با تغییر جای کابل ها مشکلت حل بشه که خیلی عالی می شه)
chipset رو هم حتما آپدیت کن
برای آپدیت بایوس به روش زیر عمل کن
1- ابتدا آخرین نسخه بایوس مربوط به ویندوز رو از سایت ایسوس دریافت کن.
2- بایوس دانلود شده رو توی فلش مموری بریز. (پیشنهاد می کنم از فلش usb 2 استفاده کنی و یکبار هم فرمتش کن به Fat32 و فلش هم باید سالم باشه)
3- فایل داخل فلش رو به P10SWS.CAP تغییر نام بده
4- فکر کنم باید در حالی که اتصالات کیس وصله کیس رو بخوابونی و درش رو باز کنی.
5- usb حاوی بایوس رو به پورت USB Flashback port وصل کن
a1.jpg
6- سیستم رو خاموش کن (ایجاش رو دقیقا نمی دونم که سیستم باید خاموش باشه یا روشن. شما یکبار در حالت خاموش امتحان کن ببین چطور می شه اگه نشد در حالت روشن اینکار رو انجام بده)
6- دکمه Flashback button روی مادربرد رو 3 ثانیه فشار بده تا چراغ LED سه بار چشمک بزنه و باید صبر کنی تا عملیات به پایان برسه ( فکر کنم بعد از مدتی چراغ روشن و خاموش بشه که نشون میده بایوس آپدیت شده)
a2.jpg
اگه 5 ثانیه چشمک زد و بعد ثابت شد یعنی عملیات به درستی انجام نشده و می تونی یکبار دیگه انجام بدی. شاید مشکل از فرمت فلش، نامی که برای فایل گذاشتی و بایوس اشتباه باشه.
در موقع آپدیت برق نباید قطع بشه و اگه داخل سیستم عامل هستی آنتی ویروس باید غیر فعال باشه

Bookmarks