برادر، منظورت این مادربورده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
original.jpg
برادر، منظورت این مادربورده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
original.jpg
بهترین راه دانلود از رپید شیر بدون داشتن اکانت http://rapidbaz.com/from/28424
|
خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI Global A55M-P33
در ضمن، دوستان لطفا اگر قطعه ای معرفی میکنید، یا عکسش رو هم بذارید، یا با اسم کامل بنویسید، که اشتباه نکنم!
به نظر من قطعه انتخابي خودت خوب بود . ميتونستي با فروش قطعات خودت يك گرافيك هم اضافه كني .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (28-02-14), mohsen_Simon (28-02-14)
قطعات خودمو چند میخرن مگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان رم دو گیگ DDR 3 فکر کنم طرفای شصت تومن باشه! اگه هم قطعاتمو (گرافیک4670، دوتا رم و مادربورد P5Q و البته E8400) رو هم 150 بخرن فقط میتونم رم اضافه کنم!
خيلي بيشتر از اينا ميره رفيق .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافيكت 45
رمها 60
مادربردت 90
پردازنده 75
mohsen_Simon (28-02-14)
|
mohsen_Simon (28-02-14), mustang2 (01-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks