باسلام و عرض ادب به همه دوستان
بنده برای تعمیر مادربردم که مشکلش ابتدا عدم روشن شدن تحت هیچ شرایطی بوده (نه با کلیک پاور روی کیس و نه با اتصال دو پایه پاور در پنل فرونت مادربرد) که چیپ اصلی را چک کردم و الحمدلله اهم داشت پس رفتم برای چک کردن IO و متوجه شدم صرفا با وصل بودن کابل برق ۲۴ پین به مادربرد چیپ آی او خیلی گرم میکرد و مطمئن شدم که ایراد از همینه ،با تعویض چیپ آی او، مشکل روشن نشدن مادربرد حل شده و در حالیکه باطری خارج شده است و کابل برق اصلی و کابل برق پردازنده فقط به مین متصله و دو تا رم در سوکت رم میباشد مین را روشن میکنم، مادربرد اینبار در انجام مراحل پست از مرحله پردازنده میگذرد ولی مرحله DRAM را نمیتواند پشت سر بگذارد به همین دلیل چراغ مربوط به DRAM بصورت دائمی روشن میماند بدون اینکه سیستم ریستارت شود و یا خاموش شود و ضمنا اینکه پردازنده نیز گرم میشود و با جداسازی رمها بوق مربوط به رم را میزند و همانطور که گفتم چراغ مربوط به DRAM بصورت دائمی روشن است و هیچ تصویری ندارم.
به جهت اینکه متوجه اتصالی در جاهای دیگه برد بشوم احتیاج به برد ویو دارم .
مادربرد بنده ASUS TUF GAMING Z690 PLUS WIFI DDR5 میباشد و خواهشمندم فایل برد ویو را برایم ارسال نمائید و اگر هرگونه نظری در خصوص خرابی برد دارید بفرمائید.
باتشکر
آخرین ویرایش توسط Haj.Morteza.m1371 در تاریخ 19-05-24 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks