آره ولی من خیلی وقت نیست که LGA 775 گرفتم و حالا حالاها نمیتونم تغییر اساسی بدم. سوال مهمی که برام پیش اومده اینه که اگر یه گرافیک خوب بگیرم و تنظیمات رو medium کنم میتونم به فریمی که میخوام برسم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا تو re2 remake, اگر 750 رو بگیرم رو high بزارم تقریبا 35 تا میده, اونجوری که تو یوتیوب دیدم البته... اما با 1050ti فریم بیشتری دیدم با همون تنظیمات high ولی زیاد تیک تیکی میشد بازی, منظورم همون stutter هست
من زیاد نمیخوام هزینه کنم ولی دوست دارم یه چیزی بگیرم که کم کمش 30 فریم رو تو بازیای سال 2015 به قبل رو بده. من زییاد طرفار بازیای جدید نیستم, حقیقت شاید اصلا re2 رو هم بازی نکنم. ولی چون تو یوتیوب میبینم که گرافیکش بالاس یجورایی کارت گرافیکم رو با اون مقایسه میکنم. بازی هایی که حتما پلی میدم اینا هستن.
GTA V - SAMP - LEFT 2 DEAD 2 و کلا بازی هایی تو این مایه ها. 750ti تو gta v 60 فریم میده اونجوری که تو یوتیوب دیدم. اون دوتا هم که اصن حساب نمیشن چون با گرافیک بد هم بازی کردم و زیاد افت فریمی نداشتن.
من چند تا گرافیک دیگه هم دیدم ولی نمیدونم که اونا بهترن یا 750ti.
مثلا این
https://esam.ir/item/17419252/%DA%A9...sus-gtx-660-ti
قدرتش رو سرچ کردم دیدم بیشتر از 750 هستش ولی دوباره پای پردازنده میاد بالا.
کلا به نظرتون ارزش داره خرج کنم یه گرافیک بهتر بگیرم؟ تو بازیای قدیمی تر تغییری داره نسبت به 750 یا نه؟ مثلا اگر 1050ti یا 660ti بگیرم تغیری ایجاد میشه یا اصن ارزش نداره؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks