ولی لپ تاپ همچنان مشکلات دیگه ای داره که به شدت آزار دهنده است که میخوام در هر پست جداگانه مشکلات رو مطرح کنم و اگه در توان شما هست با راهکارهاتون من رو کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از مشکلات دیگه من صد در صدی شدن هارد دیسکم هست و باعث کندی سیستمم میشه هاردم با انجام هر پروسه ای صد در صد میشه مثلا آپدیت ویندوز با سرعت 2 تا 3 مگ داره روی هارد عملیات read write انجام میده که یعنی داره کمترین بهره برداری و کمترین استفاده رو از هارد میکنه و هارد باید نهایتا چند درصد کم فعالیت کنه اما همون پروسه بیشتر از 90 درصد از هارد رو اشغال میکنه و با سایر پروسه ها هاردم صد در صد میشه
نکته مهم اینجاست که من هارد رو به سه طریق بررسی کردم دیدم هیچ عیبی نداره هم با نرم افزار hd tune چک کردم و هم با نرم افزار hard disk sentinel بررسی کردم و هیچ عیب و ایرادی نشون نمیده و هم از طریق error cheking تک تک درایوها رو بررسی کردم باز هیچ عیبی نبود
یعنی میخوام بگم هارد هیچ خرابی و بد سگمنتی نداره
حالا میخوام بدونم چرا هارد با انجام هر پروسه کوچکی صد در صد میشه و آیا راهکاری برای برطرف کردن این مشکل هست ؟

Bookmarks